msn Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Pomimo iż obudowa jest ładnie zrobiona to nie prezentuje się na tyle żeby ktoś dał za nią 200 ojro bo w dalszym ciągu jest to pomalowany big tower z wyciętymi oknami ;] jeśli ktoś za tyle ją kupi to jakiś czubek :) Na dodatek spójrz jak jest powykańczana (np z tyłu) fakt, tył wymaga dopieszczenia :) niedługo będę przygotowywał bude do sprzedania, więc kilka rzeczy pójdzie do poprawki. Co do sprzedaży to zależy mi tylko żeby zwrócilo mi się to, co w nią wlożyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 No może przesadziłem z tym 200euro, ale 150 mozna wywalczyc. Na zachodzie nie brakuje nadzianych fanów gta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Wydaje mi sie ze jak ja jeszcze dopracujesz(tył) i zrobisz ladną aukcje itd to 200euro jest twoje :) GTA to GTA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 jak Ci ktoś "pińcset" złotych za to da to będzie sukces...niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 jak Ci ktoś "pińcset" złotych za to da to będzie sukces...niestety...W Polsce, my mowimy o bogadszych krajach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 naprawde ladna buda :) a jak sobie przypomne 1 post to zupelnie nic sie nie zapowiadalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=219560 tak, tak nadszedł ten moment, ciężko mi się z nią rozstać, ale muszę sprzedać obudowę :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 wiesz że dopiero po przeczytaniu aukcji mam jako taki całokształt Twego moda? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajna ta twoja buda GTA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 niby tak... ale zrobiłbym lepszą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 niby tak... ale zrobiłbym lepszą :lol: ano niewątpliwie Bartoszu :D Ty masz dyplom magistra inżyniera, ja mam świadectwo ukończenia gimnazjum :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 e tam.. w szkole nie uczyli mnie robic modów :) Marcinie, tak że wiesz... słabemu skoczkowi to nawet wiatr na hali przeszkadza :lol: respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Marcinie, tak że wiesz... słabemu skoczkowi to nawet wiatr na hali przeszkadza :lol: o ty gudłaju :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sun.x Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 za ile poszła ta buda ; ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a tam poszła... rdzewieje w piwnicy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a tam poszła... rdzewieje w piwnicy :lol: nie rdzewieje tylko uzyskuje efekt rdzy na budzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a tam poszła... rdzewieje w piwnicy :lol: spadaj :lol: niedługo rev. 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 nie rdzewieje tylko uzyskuje efekt rdzy na budzie :lol:to jest definicja poprawna politycznie :D.. ale dobre :D. Mój bio-reactor natomiast się stabilizuje.. ściany osiadają :D, a farba nabiera oryginalnego efektu starzenia się... :) spadaj :lol: niedługo rev. 2 ;]gta v2? jak jak zrobię kolejną budę to będzie to panie całkiem nowe doznanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 jak jak zrobię kolejną budę to będzie to panie całkiem nowe doznanie :D jak dożyjemy :lol: dobra, cisza już, czekać na fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 słowo klucz do tamtego zdania to "jak" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...