peza Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam mam takie pytanko jaka jest optymalna temp dla P III 800Mhz ja osobiscie mam 47-50 stopni i nie wiem czy to nie zaduzo czasem...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ja na moim w stress mam 45 o/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 wiec te moje 50 stopni przy 800Mhz chyba nie jest za wysokie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Ja na moim PIII po podkręceniu z 866MHz na 975 MHz mam teraz stress przy otwartej budzie na poziomie 32 *C. Więc nie wiem... Kumpel ma na swoim PIV w stresie temp koło 60*C no ale to już inny procek... Ale spróbuj ściągnąć radiator z proca i dać nową paste... Może masz jakiś silikon jak i ja miałem.. teraz mam zmnienione chłodzenie na ładny zestawik titana z wentylem 9,2cm :) próbuj przeczyścić radiator ale w sumie to powinien on chodzić na takiej temperaturze... tylko żywotność może troszke spaść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...