Gość zbig Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Szukałem i nie znalazłem, więc pytam. Czy znacie jakiś program do zarządzania prędkością obrotową wiatraka zamontowanego na GForce 7800 GT. Zależy mi na programie który pozwoli mi obniżyć prędkość wirowania i jednocześnie kontroli załączania, gdy temperatura przekroczy określony próg. Z góry dziękuję za rzeczową odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Watpie aby cos takieo istnialo. Jedynie autorskie programy firm pod swoje karty moga cos takiego produkowac ale watpie czy juz takie cos jest. Najlepiej zrobic to hardwarowo poprzez potencjometr i bys sobie krecil na przednim paneliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbig Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zastanawiam się czy przypadkiem w BIOSie grafy nie ma gdzieś opcji wiatraka i czy tam nie możnaby było np. zmniejszyć trochę obrotów........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VANT Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 @zbig sprubuj speedfana najnowszego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...