maniek_110 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jak w temacie, mam dylemat, uszkodziłem proca i musze wymienic, dylemat polega na tym co wybrać???? który proc sie bedzie lepiej kręcił na płycie abit NF7 rev 2.0, najlepszy wybór chyba to 2500 z napieciem 1,45v, ale mam do wybory dwa mobile, 2500 i 2800, to który lepszy na O/C???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_110 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 dodam ze oba proce maja napiecie rdzenia 1,65v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 2500+ bo tanszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie różnią się one tak znacząco, żeby płacić więcej za model 2800+. Jestem za 2500+ i dobrym chłodzeniem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_110 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ale chodzi o to ze mam mozliwosc zakupienia obu proców po tej samej cenie...i nie wiem który sie lepiej kręci, bo z doswiadczenia wiem ze nizsze modele sa bardziej podatne na o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no tutaj nie masz zablokowanego mnoznika bo to mobil, ale wez lepiej 2800+ bo on jest fabrycznie podkrecony wiec moze Ci wiecej iść na nizszym mnozniq pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_110 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 dzieki za rade....moze i masz racje ze ten 2800 bedzie lepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 mam takiego 2800 i na 1.9 robi 2500MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...