chris.w Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Witam wszystkich. Prosze was o pomoc w zakupie karty graficznej. Moj sprzet jest bardzo cienki i niewiem jaka karte wybrac , myslalem o GeForce 2MX ale moj komp chyba tego nie pociagnie. Procek:Intel Celeron 500. Plyta:Chein-Tech Via VT 82C693 Apollo Pro Plus Chipset Memmory:SDRAM DIMM 100MHz-takt. 2x128MB SDRAM Sockelet 370. Zasilacz:200 Wat Moze ktos sie wypowie,jaka bylaby optymalna karta ? Dzieki, Z pozdrowieniami Chris.w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 coś koło gf2 pro byłoby optymalnie - a nawet z zapasem .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 no. bedzie ok gf2, nawt nie wiem, czy gf256 nie lepszy. albo cos z ati: rage fury, albo pierwsze radki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kup najlepiej jakiegos GF2mx (mx400) na 128 bitowej szynie . A na lepsza grafe to nawet nie patrz bo masz slaby procek a ta grafa jest jak ulal do twojego procesora . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris.w Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dziki za szybka obpowiedz. Mam do wyboru dwie: GeForce 2MX PRO-(SDR Ram) GeForce 2GTS Pro (DDR Ram) Czy zlacze AGP,czy lepiej PCI? Jeszcze co to za karta gf256,moze jakis blizszy opis tej Karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Z tych dwóch które podałeś kategorycznie polecam GF2pro na DDR - będzie sporo szybciej od mx - nawet na Twoim procku. O PCI zapomnij - tylko AGP. GF 256 - tego ja bym jednak nie brał - a to z powodu poboru prądu jaki ta karta ma - na niektórych płytach są problemy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris.w Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czesc iKingPin,Widzialem gdzies w necie ta karte ,czy na moim kompie pujdzie?,chodzi mi oto ze ta karta ma DDR ram, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris.w Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kupie GF2Pro (DDR/AGP) Chybe ze moze ktos jeszcze sie wypoowie,i zaproponuje cos innego (lepszego) Mysle jednak ze Lobo ma racje na moj zlom nic lepszego nieda sie wymyslec. Podziekowania dla wszystkich Chris.w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kupie GF2Pro (DDR/AGP) Chybe ze moze ktos jeszcze sie wypoowie,i zaproponuje cos innego (lepszego) Mysle jednak ze Lobo ma racje na moj zlom nic lepszego nieda sie wymyslec. Podziekowania dla wszystkich Chris.w polecam gf2pro, sam mam. jednak na celeronie 600 i starej plycie chodzil mi strasznie kiepsko (niewiele lepiej od rivy) bo bylo tylko agp 2x. najpierw wyprobuj, potem plac :!: :!: Moze to nie wina agp, tylko plyty w ogole, nie wiem. byla na chipie via apollo pro + Raz jeszcze: najpierw sprawdz! gf256 to pierwszy model geforce'a, cos chyba pomiedzy gts i mx w wydajnosci. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...