Gość _ANTEK_ Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 1 post Otóż chodzi mi o taką obudowę, żeby była klapka, za którą 2 sloty 5,25" i jeden 3,5". Nad klapką 2 sloty na cd-romany (nagrywarki też ;)) i żeby były te klapki zasłaniające, Gdzie coś takiego mogę dostać ? Szukam i szukam i nie mogę znaleść :( 2 post chyba nikt mi nie pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Są takie obudowy lecz nie bardzo się przyjmują na polskim rynku. Wszystko oczywiście zależy od twojego nakładu finansowego, bo można takie poszukać i się znajdzie. Przedstaw dokładnie ile chcesz wydać i po co ci taka obudowa a pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 gdzies widzialem mustang 5001A ale ni emoge znalesc zdjatek :( i to chyba o to mi chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 gdzies widzialem mustang 5001A ale ni emoge znalesc zdjatek :( i to chyba o to mi chodzi... 1689590[/snapback] http://www.pronox.com/pbn/lista.html - tam jest fotka Pewny jesteś że o to chodziło? Z twojego opisu wychodziło mi że to raczej obudowa JNC albo Codegen. Zobacz jeszcze to: http://sklep.proline.pl/shop.php?prodid=4c...f425f4c33303057 i to: http://sklep.proline.pl/shop.php?prodid=41...e5449554d5f5432 (taaa, wiem ... nie ta cena) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 http://www.pronox.com/pbn/lista.html?actio...od&id_pro=16982 to jest chyba to, ciekawi mnie jeszcze czy bedzie taki problem jak mam teraz. a mianowicie : kieszen mam ustawiona 1 od gory. i nie starcza mi tasmy najdluzszej zeby podpiac kieszen do dysku :( a jakbym chcial nizej wsadzic kieszen to bedzie zahaczala o plyte. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Wymiary są podane, wysokość 430 - czyli typowa. Teraz masz jak wysoką obudowę? Płyta k7vta3 ma gniazda IDE dość wysoko, normalna taśma powinna być dostatecznie długa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 za klapką jak pamiętam jest 2xaudio (mic + audio) i 2x usb tak ? i 2x 5,25" oraz 1x 3,5" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 za klapką jak pamiętam jest 2xaudio (mic + audio) i 2x usb tak ? i 2x 5,25" oraz 1x 3,5" ? 1690378[/snapback] Tak jak rysujesz to faktycznie będzie problem :( Tylko przedłużany kabel (90cm) może sięgnie, ale to by trzeba sprawdzić. Dokładnie takiej obudowy nie mam, w środku powinna być identyczna jak pozostale z tej serii. Nie w każdym wykonaniu jest USB pod klapką (audio zawsze). Miejsc 5 1/4' jest 4 od góry, a poniżej 3,5' ... ile pod klapka nie pamiętam bo widziałem taką obudowę tylko raz i nie przygladałem się za mocno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Albo druga taśma i podłączasz na oddzielny kanał albo kupujesz kabel 90 cm i po sprawie. Po co się rozczulać, sorry może lekko za ostro ale normalnie dzisiaj to co przeczytałem na forum to tragedia, takich podstaw to już dawno nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...