cyganos king Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) A tematem nowego konkursu będzie.... "Jesień, czas,przemijanie." - temat szeroki w sam raz na jesienną nostalgię. Czas trwania konkursu do 15 listopada i tak jak poprzednio jeden użytkownik = 1 fotka. Głosowanie na najlepsze zdjęcie odbędzie się za pomocą ankiety. Zdjęcie zamieszczamy w tym temacie. Aparaty w dłoń i na polowanie :D Powodzenia Edytowane 2 Października 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) :) wlasnie ostatnio myslalem o tym, zeby zaczac druga edycje :D I mnie uprzedziles hehe Dobry pomysl :) Edytowane 2 Października 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no jesień w pełni więc najwyższy czas coś złapać jak widać temat nie obejmuje tylko krajobrazów jest też miejsce dla ambitniejszych zdjęć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a ja już mam pomysł :] i pewnie będzie to moja najlepsza fota ;) tylko muszę poszukać odpowiedniej sceneri i poczekać na słońce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) (...)tylko muszę poszukać odpowiedniej sceneri i poczekać na słońce :] 1680553[/snapback] Cicho bo zaraz jakis artysta sie doczepi do tego ;) Edytowane 2 Października 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie no nie będzie to zachód słońca ;] chodzi mi o oświetlenie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ja tez mam pomysla ;] musze isc na kasztany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Co Wy wszyscy z tymi kasztanami :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Dobra mam nadzieję, że się za rozmiar nie pogniewacie :) Poszedłem z innym zamiarem niż to ale myślę, że ta fotka jest lepsza od moich początkowych przemyśleń :) , Jesień - liść Czas - późniejsza pora dnia Przemijanie - Jak każdy wie zachód słońca przemija na naszych oczach :) Myślę, że interpretacja dobra :P plfoto onephoto Edytowane 10 Października 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Całkiem fajnie "bije serce" tego listka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 @MaciekCi szybki jesteś :D ja nadal szukam ujęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja jestem nowy z fotografią ale też będe próbował swoich sił. jak narazie jakoś tak mało liści i za bardzo zielono, jak ostatnio byłem w Parku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 @MaciekCi szybki jesteś :D ja nadal szukam ujęcia 1691981[/snapback] 20 minut szukałem liści bo niestety 98% są nadal zielone :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 jak narazie tylko jedno zdjecie, nikt nic nie daje wiecej? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 mają jeszcze miesiąc czasu :) część szuka pomysłu, część czeka na pogodę, część czeka na odpowiedni okres (ta słynna polska,złota jesień ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 no w bieszczdach juz jest nawet kolorowo, wiec pod tym wzgledem to nie moge narzekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Hmm, z końcem miesiąca będę w nowym rodzinnym siedliszczu na skraju Puszczy Niepołomickiej - popstrykam sobie mgliste poranki. Wszystkim powodzenia Temat przyklejam do końca jesieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Hmm, z końcem miesiąca będę w nowym rodzinnym siedliszczu na skraju Puszczy Niepołomickiej - popstrykam sobie mgliste poranki. Wszystkim powodzenia Temat przyklejam do końca jesieni 1697432[/snapback] Może do tego czasu będę miał już aparacik to i sie załapie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 A oto moja interpretacja: www.darart.prv.pl/lisc.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Ten liść całkiem przyjemny jest. A tu moja jesienna poranna mgła Edytowane 22 Października 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 widzę że konkurs nabiera rumieńców i zdjęcia o wiele ciekawsze niż w pierwszej edycji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ja jeszcze nie zaczalem o tym myslec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Moze i ja w tym roku wystartuje. Jutro chyba poszukam jakiegoś fajnego miejsca. Oby tylko pogoda dopisała. Czy w tym konkursie są jakieś nagrody??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Czy w tym konkursie są jakieś nagrody??? :D 1713082[/snapback] czysta satysfakcja że wygrałeś konkurs jest największą nagrodą ;) . A na poważnie to chyba zbyt mały procent tego forum to fotografia aby zajmować się tym :] aczkolwiek podkładka pod mysz w ramach symbolu byłaby miła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Postaram się jako nagrodę załatwić przynajmniej jakąś okolicznościową rangę forumową - wymyślcie tylko jaką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Uwierz ze jeżeli były by nagrody materialne to ten procent by się znacznie zwiększył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Postaram się jako nagrodę załatwić przynajmniej jakąś okolicznościową rangę forumową - wymyślcie tylko jaką. 1713110[/snapback] Jestem za :D Może ogólnie robić konkursy np. co miesiąc i wtedy "fotograf miesiąca" . A jak "pory roku" (był letni, teraz jesienny i pewnie niebawem zimowy) to "fotograf sezonu" EDIT : albo ogólnie "Photograph" ;] Edytowane 22 Października 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Może wystarczy ranga Fotograf i moderator w "Fotografia cyfrowa i grafika" Chociaz na to drugie władze forum sie nie zgodzą :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Może wystarczy ranga Fotograf i moderator w "Fotografia cyfrowa i grafika" Chociaz na to drugie władze forum sie nie zgodzą :lol2: 1713446[/snapback] O ile się nie mylę to zrezygnowaliśmy z moderatorów działowych, poza tym akurat ten dział prawie nie wymaga moderowania - z resztą zaglądam tu dość często ;] Ranga Fotograf jesień 2004 może być znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 chyba raczej 'jesien 05' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...