cyganos king Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 a może Tweak Foto Winner :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Może First Lejdi :lol: Fotograf jesien 2005 moze być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a może Tweak Foto Winner :wink: 1713521[/snapback] nie wiadomo który konkurs się wygrało ;) a "Fotograf Jesieni '05" imho jest idealne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikk Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Jesienna ławeczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) jak chcecie to ja poproszę tytuł Fotograf Wakacje 05 :lol: mi to jakoś dziwnie brzmi ale ok. A może po tym zorganizjemy konkurs aktu ciekawe jaki by tytuł wymyśleć może "Mistrz golizny" :wink: @remikk widzę dużą zmianę w porównaniu do poprzednich zdjęć tak trzymaj :-P Edytowane 23 Października 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 tylko szkoda, że ta Jesienna ławeczka jest tak mało widoczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Moja propozycja: Wydaje mi sie ze fotka miesci sie w temacie.. Jesień życia, czas, przemijanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 buzzy -> bardzo fajna fotka, tylko kadr taki sobie - mogles uchwycic cala szachownice, wtedy bylby git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 buzzy -> bardzo fajna fotka, tylko kadr taki sobie - mogles uchwycic cala szachownice, wtedy bylby git 1720707[/snapback] Nie moglem :D Bo przeciwnik miał extremalną mega kozaczną różową kurtke co psuło mi cały nastroj foty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Update 11.13.2005: Postanowiłem zmienić pracę konkursową - info w tej wiadomości A poniżej poprzednia treść posta, którą ukryłem, żeby nie mącić. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dziwie sie, że już teraz wstawiacie foty - a jak do 15-go zrobicie lepsze zdjęcie? ;] Ale jak tak, to ja też wstawie - póki co, pewnie będę kandydował tym: http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=767227 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Bardzo ładna fotak Buzzy i ty też Dijksta też fajna fotka. Ja jak pojadę na moja wieś to sfotografuję to co zawsze mnei fascynowało "Brozowy gaj". Każda brzuzka w jesien ma inny kolor! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Narazie mam taką propozycję: Edytowane 6 Listopada 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 musze sie wybrac na spacer ale widze nie ma co z wami naet konkurowac :( zreszta zobaczy sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 łaśnie zlookalem ten temat, i trza cyfre zabrac i poszukac celu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Jak ma być jesiennie to będzie. Fotka prosta jak ch... ten no.. :D Edytowane 5 Listopada 2005 przez SeciK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Miało być 1 uzytkownik = 1 zdjęcie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Miało być 1 uzytkownik = 1 zdjęcie <_< 1736661[/snapback] z tego co napisał SeciK drugie nie jest do konkursu ale fakt tylko 1 zdjęcie od usera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Oj dobra... już wyrzucam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2005 przez k2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 pytanie do wszystkich uczestników konkursu ile dni ma trwać? mi się wydaje że trzy dni starczy co wy sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 pytanie do wszystkich uczestników konkursu ile dni ma trwać? mi się wydaje że trzy dni starczy co wy sądzicie? Jeśli to jest jesienny konkurs, to może do końca kalendarzowej jesieni, co następuje nie wiem kiedy :P Plus jeszcze tydzień na głosowanie? PS. Coś małe zainteresowanie widzę, niestety... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Czytaj cały temat - konkurs trwa do 15 listopada. Myślę że jak się na forum zrobi globalne ogłoszenie to moze tydzień i już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 zgłoszenia prac do 15 listopada, potem głosowanie ale tydzień to wg mnie trochę długo, poza tym nie za bardzo wiem jak chcesz go rozreklamować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 15Lis to Wtorek więc może w Piątek o 12:00 lub o 0:00 zamkniesz urnę :) co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jutro dam na forum ogłoszenie o zbliżającym się finale konkursu, a może jakiś popup/banner jak się uda od Lisa wyciągnąć - ale to jutro, bo na ryj lecę. Niech mi ktoś przypomni, najlepiej gg 4845219, bo dzień jutro nieciekawy mam i może mi z głowy wylecieć. Sprawdziłem - jesień kalendarzowa trwa do 23 grudnia (co bardzo mnie zdziwiło), a że wtedy plenery już nierzadko mocno zimowe (zwłaszcza u mnie na północy) faktycznie nie ma sensu czekać - niech się skończy 15 o północy a później ankieta do piątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jutro dam na forum ogłoszenie o zbliżającym się finale konkursu, a może jakiś popup/banner jak się uda od Lisa wyciągnąć - ale to jutro, bo na ryj lecę. Niech mi ktoś przypomni, najlepiej gg 4845219, bo dzień jutro nieciekawy mam i może mi z głowy wylecieć. Sprawdziłem - jesień kalendarzowa trwa do 23 grudnia (co bardzo mnie zdziwiło), a że wtedy plenery już nierzadko mocno zimowe (zwłaszcza u mnie na północy) faktycznie nie ma sensu czekać - niech się skończy 15 o północy a później ankieta do piątku. banner no nieźle to ja dam ogłoszenie na forum onetu ;) ustalamy tak 15 listopada kończymy przyjmowanie prac nowy topik z głosowaniem do soboty 19 .10 powiedzmy do godziny 12:00 . Najlepiej żeby Dijkstra założył kłódeczkę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 A po co na onecie??? p.s. Kłódeczka czyli cisza przedwyborcza??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Zrobiłem ogłoszenie. Mieliście mi przypomnieć, lenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Zrobiłem ogłoszenie. Mieliście mi przypomnieć, lenie :P yyyy :blink: ja Ci pisałem :huh: ... gupie gg traci wiadomości :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) A moze festiwal filmowy ? Chetnie bym uslyszal opinie obcych mi ludzi, byc moze zostalbym docenieony i wygral grand prix .. ...... celulitu ;) Dziwie sie, że już teraz wstawiacie foty - a jak do 15-go zrobicie lepsze zdjęcie? ;] Ale jak tak, to ja też wstawie - póki co, pewnie będę kandydował tym: http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=767227 Czy to okolice kampusu UJ ? Edytowane 9 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...