Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Próbowałem, ale jakoś nie zlinkowało. Nie wiem, czy marco nie wyłączył tej opcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Jesienny zachód słońca. Sorry że tak na ostatni moment ;] Musiałem niestety podać link do fotki, która znajduje się na interklasie, bo coś imageshack nie chce mi poprawnie działać. Edytowane 15 Listopada 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Koniec zgłaszania prac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jako ze temat z fotami zamkniety tu chcialem z gory pogratulwoac zwyciescy :) Oby wiecej takich konkursow, ale przydalo by sie wieksze zainsteresowanie ze strony glosujacych ;/ btw: nikt na moja fotke nie oddal glosu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jako ze temat z fotami zamkniety tu chcialem z gory pogratulwoac zwyciescy :) Oby wiecej takich konkursow, ale przydalo by sie wieksze zainsteresowanie ze strony glosujacych ;/ btw: nikt na moja fotke nie oddal glosu :( na moja tez nie ;) ale co tam to mnie mobilizuje do wiekszych starań ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Na moją mało osób. Ale zobaczymy jaka bedzie zima - moze wyjdzie coś lepszego P.s. Konkurs mógłby być bardziej zorganizowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 P.s. Konkurs mógłby być bardziej zorganizowany :DCzego sie spodziewałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Gratulacje dla SuChyY`ego :) Trafiles w gusta tym razem hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Czego sie spodziewałes? Moze jakis regulamin albo co, bo były sprzeczki czy zdjęcie przezentuje jesień. No i 2 dni to chyba zamało czasu na głosowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Ale zobaczymy jaka bedzie zima - moze wyjdzie coś lepszego Ja w zimę nie wychodze z domu :lol: Suchy - gratulacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 były sprzeczki czy zdjęcie przezentuje jesień Regulamin nie rozstrzygnie sprawy interpretacji.. 2 dni to chyba zamało czasu na głosowanie Tu moge sie zgodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Hoho, dzieki wszystkim ;) Zorientowalem sie ze wygralem dopiero jak zobaczylem ze mam podpis pod nickiem. Przegapilem samo glosowanie. Pozdrawiam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Lepiej oddaj moje 5.000 zł które wpłaciłem na konto Dijkstry dla Ciebie ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...