Bambosz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Mam karte graficzna Intel extreme graphics 2 i zainstalowalem sobie dwie gierki - brothers in arms i battlefield 2. Obie gry mi nie chodza, tzn w BIA jest tylko dzwiek, a batllefield sie wlacza i od razy wylacza. Dowiedzialem sie ze problem ten moze byc zwiazany z pixel shaderem. Da sie cos zrobic zeby te gry chodzily?? Edytowane 2 Października 2005 przez Bambosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 :| Kupic karte graficzna pod gry a nie pod srodowisko Win XP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambosz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zapomnialem powiedziec, to nie w zwyklym kompie tylko w laptopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 kurcze to jest grafa zintegrowana, która do grania sie nie nadaje. Robiłem testa smarkiem o1 na kompie brata ( celek 2,5ghz, 256 ram, i grafa zintegrowana to miał jakieś 1200pkt) a ja na swoim co w podpisie przy starym i ledwo działającym hdd 3,5giga i ukruszonym procu miałem 2500pkt więc wiesz, raczej zrobić się nie da nic. Kupić coś z gf6200 zintegrowane to wtedy da rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambosz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Czyli ze ten laptop nie da rady lepszym gierkom? A juz myslalem ze sobie w koncu pogram w cos lepszego niz na moim pececie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no niestety taki urok laptopów ;) pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Laptop nie jest stworzony do gier ;] Ale zawsze (czytaj jak masz zbedny hajs ) mozesz pokusic sie o jego robudowe. Ale o tym w dziale o walizkach troche nizej na glownej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...