dżeju Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zamierzam kupić komórke.Co sądzicie o e1000?Jakie ma wady?(sprzedawca raczej ich nie powie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Ja mam Motorole C975, te fony są bardzo podobne ale planuje zakup E1000 więc trochę wiem na ten temat. E1000 ma lepszy wyświetlacz (większy, rozdzielczość ma 240x320 jeśli dobrze pamiętam a c975 ma 176x220), lepszy procek, karta graficzna GeForce 4000 czyli tez lepsza(gry 3D Java się mniej przycinają), odtwarza dźwięki stereo np. mp3 no i oczywiście moze służyć jako odtwarzacz mp3. No i najważniejsza zaleta to aparat 1,3 mpx z flashem plus kamera ale to taki pic na wode, jest i tyle ja nie uzywam. A co do wad to tel jest dość duży ale mi to nie przeszkadza (c975 ma takie same wymiary). Menu ma trochę lipne co tyczy się wszystkich telefonów motorola ale i tak to nie przeszkadza. Aha no i skomplikowane jest wgrywanie skinów np. bo ze zdjęciami i grami to niemowlak by sobie poradził... Więc wszystko zależy za ile mozesz go dostać... Nie każdy może uwierzyć w ten bajer z GF 4000 więc link Edytowane 3 Października 2005 przez Piterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżeju Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Może jest telefon z 1.3 aparatem ,przyzwoitym mp3,karty pamieci i wyswietlaczem 65 tyś.?czy opłaca się kupić motorole e1000 za 700zł,użuwana ale w idealnym stanie.Prosze o pomoc Edytowane 9 Października 2005 przez dżeju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Ja gdybym miał te 700 zł na fona to bym sie nie zastanawiał tylko kupował. Aha a co do ekranu to E1000 ma 262k kolorków... Edytowane 9 Października 2005 przez Piterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...