rafiki20 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 co o tej budzie sadzicie czy mozna cos zroic z nia. pomysly mile widziane http://allegro.pl/show_item.php?item=65317832 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zależy ile masz na to pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 buda jak buda. co z nią zrobić...to już powinna być twoja inwencja, skoro planujesz zakup. według mnie cena powala :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ja mam pomysl... WYMYSL COS SAM modding to taka dziedzina w ktorej trzeba samemu wykazac sie pomyslowoscia i umiejetnosciami a nie pytac co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a co do ceny dobra jest wiecie niechce przeplacic:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a musi byc BT ? ja bym tyle za bude nie dal kiedys owszem ale zmadrzalem ;] wystarczy tylko poszukac i cos taniego sie znajdzie a za roznice masz juz kase na spreje i plekse i za taka sama cena jak ten BT powiedzmy masz juz zmodowaną bude :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) tanszej nie znalazlem pomimo dugiego szukania.tak musi byc poniewaz zakladam wc i chcial bym miec duzo miejsca w budzie Edytowane 2 Października 2005 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 tą moze taniej wyrwiesz: http://allegro.pl/show_item.php?item=65745317 blacha solidna a jak cos to pochodz po komputerowych i sie popytaj czy nie maja jakiegos rupiecia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 tanszej nie znalazlem pomimo dugiego szukania.tak musi byc poniewaz zakladam wc i chcial bym miec duzo miejsca w budzie 1679893[/snapback] To poczekaj trochę, strasznie droga, ja za swojego biga dałem 25zł+21zł przesyłka. Przejdź się na pierwsza lepszą giełdę, do lombardu itp. gwaratuje, że coś znajdziesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 dzieki zobacze moze cos se wynoram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam! Radze uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac. 90PLN za big towera to kupa kasy. Ja po ok. 2-3 miesiacach przegladania ofert upolowalem cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=63797760 +wysylka 20PLN Razem za 35 mam bude do modowania. I mniej szkoda jak sie cos spier*.*oli Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jak masz czas, chęci, pieniądze to każdą bude zmodujesz bez problemu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 hmm w sumie bt jest mi potrzebne do wc i dla lepszego wygladu chce ja zmodowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...