4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam . Jak w temacie co mam wybrać epoxa 8rda3+ czy ABIT NF7-SL . Są w podobnych cenach i nie wiem co wybrać doradzcie a może wogóle coś innego ale w podobnej cenie ?? POMOCY :P LINKI : ABIT NF7-SL http://www.hitech.net.pl/product_info.php?...roducts_id=3509 epox http://www.hitech.net.pl/product_info.php?...roducts_id=3541 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Epox ma większą ilość max. obsługiwanej pamięci, Abit ma 2 złacza SATA, Epox ma jedna złącze PCI więcej, Abit obsługuje Raid i ma dobrą dźwiękówkę - Soundstorm. Zasadniczo obie płyty są dobre. Abit ma chyba jednak większy potencjał w podkręcaniu np. sporo modowanych biosów. Którą płyte byś nie wybrał bezie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ale jakbyś miał wybrać to którą byś wzioł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ostatnio koleś zdecydował się na abita; i ma jakiś problem w zestawie z sempem; nie chce mu się kręcić; poza tym napięcia ustalane procentowo, nie jest to jasne i wygodne; ja pracuję na epoxie, chociaż słabszy model i robię sobie co chcę; bios modowany genialnie stawiam na epox :lol2: pozdro seiper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 A może ktoś jeszcze się wypowie . Nie wiem mnie jakoś bardziej kusi ten abit ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 gdzieś słyszałem opinię, że abity są dobre pow 350zł; a te z niższych półek to przereklamowane B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Dobra chyba jednak zdecyduje się na tego ... Abita . Zresztą zobacze w sklepie co mi powiedzą . Chyba że coś może jeszcze ktoś doradzi P.S Sorry że nie odpowiadałem ale nie miałem prądu. Edytowane 2 Października 2005 przez 4liant_weteran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 No ja mam abita i jak narazie nie narzekam. Co do podkręcania procka to nie wypowiem się bo mam taką wersje athlona że szkoda gadać. Co do pamiątek to ładnie lecą. Mam na tych kingmaxach z podpisu 210 mhz 3-3-3-7; 2,6V i na tym nie poprzestane :) Tak więc mój wybór zdecydowanie abit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie patrz co Ci powiedzą w sklapie, bo oni Ci dadzą w koncu jakąś płyte na SIS i se nie pokręcisz... A tak pomiędzy tymi płytami to ja bym brał chyba epoxa (zaufanie), chociarz Abit też jest dobry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 aha dzięki za swoją opinie coraz bardziej przekonuj się do abita :P . A słuchaj czy jak zmienie płytę głowną z asrocka na pprzykład tego abita to i zwiększa się moje możliwości oc karty . Bo jak narazie słabo mi idzie a z tego co iwem ma duuuży potencjał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no, nareszcie ktoś rozbił lobbing abita; ja tam fanem epoxa nie jestem; staram się zachować bezstronność; ale po tym, co widziałem na własne gały to dla siebie abita bym nie brał; chyba, że wyższą wersję; ale jakbym miał już tyle kasy to zdecydowanie DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffar Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) abit czy epox...różne zdania obie płyty są na jednym poziomie ale szczeze Ci powiem ze Abit ma większy potencjał O/C bez wachania zakupiłbym Abita po 1 sprawdzona płyta a na temat epoxa słyszałem rózna recenzjie Edytowane 2 Października 2005 przez Kaffar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jak bym miał więcej kasy to oooooo :] ale nie mam . Dla 15-latka zdobyc te 250 zeta to nie lada wyczyn . OK to co wybrac tylko tak an 100 % . Bez zalet i wad wymieniania EPOX czy ABIT zlicze głosy i sprawa wyjaśniona . Proszę o szybką odpwoiedź bo kończy się mój czas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffar Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Abit:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jak narazie jest 1 -.- . Może ktoś jeszcze się dorzuci co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ABIT, ABIT, ABIT, ABIT, ABIT, ABIT, ABIT, ABIT, ABIT, ABIT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Moją wypowiedź już masz: Abit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Abit - bez dwóch zdań. Nie wiem kto tam wcześniej pisał o procentowym Vcore ale pomyliło mu się z S2. Ten Abit ma normalną regulację Vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Witam . Jak w temacie co mam wybrać epoxa 8rda3+ czy ABIT NF7-SL . Są w podobnych cenach i nie wiem co wybrać doradzcie a może wogóle coś innego ale w podobnej cenie ?? POMOCY :P LINKI : ABIT NF7-SL 1679878[/snapback] Albo mi sie wydaje albo ten Epox na sklepowym zdjeciu ma stary uklad zasilania, jak takie same maja na magazynie to nieciekawie :-| , tak tylko przypominam bo Epox stosowal dwa rodzaje przetwornic dla CPU o czym Epoxowcy dobrze wiedza :wink: update: napewno mi sie nie wydaje ! Edytowane 3 Października 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Dobra to zaraz jade po ... ABITA . Ostatni post napisany przezbest-boy a dał mi do rozumienia co mam wybra ,że tak powiem :P . Ok pozdro i dzięki za wszystko . JESZCZE TU WRÓCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Dobra to zaraz jade po ... ABITA . Ostatni post napisany przezbest-boy a dał mi do rozumienia co mam wybra ,że tak powiem :P . Ok pozdro i dzięki za wszystko . JESZCZE TU WRÓCE 1681095[/snapback] No tak tak, ale wszystkie plyty z wadliwym zasilaniem niby mialy zostac wysofane, a tak naprawde to nie wiadomo co sie trafi ;) mozna ew. przy kupnie sie klocic, ale zeby bylo milo i bez problemow to jednak pozostaje ABIT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Z abita też mają stare zdjęcie bo ma czarne sloty a teraz wszyskie (chyba) mają te sloty kolorowe. Jak sie myle to prosze mnie poprawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Dobra kurde . Nie kupiłem ani abita ani Epoxa pfff ale za to ASUSA a7n8x-e Wczoraj . Ale i tak dzięki za wszytko pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Dobra kurde . Nie kupiłem ani abita ani Epoxa pfff ale za to ASUSA a7n8x-e Wczoraj . Ale i tak dzięki za wszytko pozdrawiam 1682816[/snapback] No to trafiles tak miedzy, bo juz nikt ci nie bedzie marudzil (a dlaczego ta a nie tamta ...) a ASUSy reguly sa dobre, poprostu tak sie wcisneles miedzy Abita i Epoxa ;) Ogolnie, dobry zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...