kuki1989 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) siema, mam zamiar kupic nowe ramki do kompa i nie wiem jakie, mam na to ok. 200zł i wiem tyle ze powinny to byc 400Mhz i CL2,5 ale jakiej firmy i model to juz nie :P prosze o propozycje :D najlepiej z linkami Edytowane 2 Października 2005 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Już był taki post > http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=156809&hl= Osobiście polecam Corsair PC3200 (400) CL2.5 za 185zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 za jakis czas mam zamira dokupic druga kosc i wsadzic w duala a te corsair sa raczej trudno dostepne wiec nie wiem cz nie bede miał problemów z jej dobraniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 No to kup jakiekolwiek inne z dobrymi timingami (minimum CL2.5) i odpowiednim (lub wyższym) taktowaniem (FSB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Tradycyjnie polecam Twinmos Speed Premium... Bierz dopuki są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ale te twinmosy kosztuja ok. 250zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 to A-DATA 400. ładnie sie kręcą, masz dożywotnią gwarnację. co prawda podrożały troche ale za 190 powinienes dorwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a co myslicie o ramach firmy Apacer??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...