jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja bym sie chetnie pisal, ale wyjezdzam za 3 dni ;] Z reszta jak gram to tak od 22 do 3 w nocy. W innym wypadku nie mam czasu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja jestem za, ale jutro wyjezdzam na 4 dni, wracam 15. Co do grania - ja tez po dwudziestej drugiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Hehehe az poszukam save mojej starej postaci. Palladyn na 50LVL ;] i fajne zabaweczki Karsomir +6, golemowa zbroja, dwa mloty ;] itd itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Czy ktos na sali korzysta z BG1Tutu? Mam maly problem z polskimi czcionkami, a konkretnie litera ś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a czy udalo wam sie zmusic baldura z tej serii klasyki do dzialania na enginie BGII? Instalowalem ten Tutu bo tak jest w opisie i nic. zadnych opcji nie ma w konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 to zainstaluj bgt- integruje obie części razem z dodatkami w 1 całość na engine bg II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Odpal z exeka od BG2 - folder z BG1 można bodajże skasować sobie po instalacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 przez was na nowo zaczalem sie "upajac" soundtrackiem z sagi bg B-) ktory w przypadku BG 1 jest arcydzielem. pewnie skonczy sie na tym ze na nowo przysiade do sagi :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Odswieze temat ;) Ja sie Soundtrack'iem racze od dawna, jeszcze sie nie znudzil, szczegolnie motywem z Menu :rolleyes: Powiedzcie mi moi drodzy, co by zrobic, zeby pograc w BG/BG2 i ID/ID2 na 8800 i pewnie na kilku innych kartach... Kupilem sobie obydiwe Sagi i to nie hula... Odpala sie, ale sa takie arty, ze... :zonk: Edytowane 6 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) CBZ nie żartuj nawet, niedawno właśnie przed zakupem 8800 odświeżyłem sobie 2 część z dodatkiem, pewno kiedys znow to zrobię... no nieźle. Oczywiście muza wymiata , zwłaszcza motywy "conanowskie" z Tronu Baala, niestety mam soundtracki z 1, 2, a z dodatku do 2 nie mam, a uwazam ze tam muza jest najlepsza:( Edytowane 6 Września 2007 przez Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Z czym nie zartowac, bo nie rozumiem ? Mam arty na mojej karcie i nie moge grac w zaden z podanych tytulow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ech nie załapałeś... po prostu troche mnie to zdziwiło, no nic ja w sumie zaraz instalne druga część i sprawdzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 ech nie załapałeś... po prostu troche mnie to zdziwiło, no nic ja w sumie zaraz instalne druga część i sprawdzę You TRY ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 No to fajnie, najpierw bug nie pozwala mi ukonczyc BG2, potem psuje sie plytka, a teraz gdy mam zamiar kupic sage BG okazuje sie ze nie chodzi z 8800 :mur: Nie mam zadnej innej grafy na PCI-E. Powiedzcie mi ze to tylko odosobniony przypadek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Jesli to Wam jakos pomoze to ja moge instalnac na 8600 sage ale nie zlotej edycji a klasyke CDP. Mam obie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Właśnie instalnąłem druga część BG i wszystko robi prawidłowo na tym co mam w podpisie, CBZ może to kwestia sterów.... Aż sobie to przejdę po raz piąty... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Właśnie instalnąłem druga część BG i wszystko robi prawidłowo na tym co mam w podpisie, CBZ może to kwestia sterów.... Aż sobie to przejdę po raz piąty... :DUff, ulzylo :) Jak z jedynka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Jesli to Wam jakos pomoze to ja moge instalnac na 8600 sage ale nie zlotej edycji a klasyke CDP. Mam obie.Dziala na 8600 > 162.18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 A ja wlasnie w lapce trzymam sage Baldur's Gate ^^ Zeby tylko jeszcze czas byl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ja mam oryginalne pierwsze edycje w ogromnych pudłach. Teraz to by były edycje totalnie kolekcjonerskie. Stoja na honorowych miejscach. raz w roku przechodze wszystko od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witajcie! Mam problem z wszelkimi grami na Infinity Engine (saga BG, ID, Planescape:Torment) . Odkad zmienilem grafe na 8600gt, wystepuja okropne bledy w grafice ;/ Przyklad 1 Przyklad 2 Co z tym fantem zrobic? Gralem w powyzsze gry na roznych kartach graf, od gf 2 mx, przez radki 9000 i 9550 az po gf 7600gs. Nigdy nie bylo problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Nic z tym nie zrobisz. To samo mialem w ICW2. Gry niepoprawnie smigaja , zmiana sterow u mnie nic nie dala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) No to samo mam w ID2 przykladowo. Wina grafy? O_o Nie dobijaj mnie... Gdybym wiedzial, ze nie pogam w moje ulubione gry na tym... >_> Edytowane 28 Grudnia 2007 przez novy154 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 No to samo mam w ID2 przykladowo. Wina grafy? O_o Nie dobijaj mnie... Gdybym wiedzial, ze nie pogam w moje ulubione gry na tym... >_>Masz wyjscie...albo grasz w ten sposob (tak przechodzilem ICW2) albo szukasz cos ala X300-700... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pisać bezpośrednio do Nvidia i na ich oficjalnym forum. Niektóre starsze gry, po apelach graczy, zaczeły normalnie funkcjonować na kartach z rodziny 8xxx z nowszymi wersjami sterowników. Alternatywną radę (bolącą gracza, ale prawdziwą) już dał Firekage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 No to Panowie, ktos jeszcze ma taki problem i jest chętny na przedstawienie sprawy na forum Nvidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Kombinuj z przyspieszeniem sprzetowym ;) Prawym na pulpicie->wlasciwosci->ustawienia->zaawansowane->rozwiazywanie problemow-> i tu masz ten suwak. Jak cos zdzialasz to napisz, przyda sie nastepnym ktorzy bede mieli taki problem. i jeszcze: Also, setting bit depth to 16 and turning software transparent blt on, "solves" most of the problem ;) Edytowane 29 Grudnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Carson, niech Ci bog wynagrodzi w dzieciach za tego posta i niech nigdy nie mają one zimnych nosków! TAKIE ustawienie przyspieszenie sprzetowego rozwiazalo problem! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 odpali to to na ati rage 2 ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 lux :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...