Skocz do zawartości
Bo$s

Zmiana Rozmiaru Okna Z Zadaniami, Szczegółami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:) Chciałem się spytać czy jest jakaś możliwość zmiana rozmiaru tego paska z informacjami (Zadania systemowe, Inne miejsca, Szczegóły), który wyświetla się po lewej w folderach z widokiem sieci Web. Pytam sie ponieważ mam zainstalowany inny styl XP (z Longhorn Transfomation Pack) i w tym stylu to okienko nie jest po lewej, tylko na dole, ale jest zdecydowanie za niskie. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić ? Albo chociaż jak zrobić aby to okno powróciło na swoje miejsce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, że trochę OT, ale jak chcesz fajnie zmodyfikować wygląd to polecam Ci pack:

Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1

okienka wyglądają w ten sposób:

OBRAZ

według mnie jest rewelacyjny i to jemu najbliżej do wyglądu Visty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh tez mnie object dock nie przekonal... wole StatBar'a jest poprostu genialnie idealny ;) szkodaa tylko ze nie ma mozliwosci skorek, wogole szkoda ze koles go nie rozwija ;) brio pack ala Vista mi sie nie podba, zajmuje "za duzo" miejsca na grafike ;)

a co do tematu to mysle ze okienko mozna zmodowac tylko gdzies w skorce, ale to juz wyzsza szkola jazdy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi