Bo$s Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam:) Chciałem się spytać czy jest jakaś możliwość zmiana rozmiaru tego paska z informacjami (Zadania systemowe, Inne miejsca, Szczegóły), który wyświetla się po lewej w folderach z widokiem sieci Web. Pytam sie ponieważ mam zainstalowany inny styl XP (z Longhorn Transfomation Pack) i w tym stylu to okienko nie jest po lewej, tylko na dole, ale jest zdecydowanie za niskie. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić ? Albo chociaż jak zrobić aby to okno powróciło na swoje miejsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Nikt nie wie ? :( Może jednak ktoś wie i mi pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 wiem, że trochę OT, ale jak chcesz fajnie zmodyfikować wygląd to polecam Ci pack: Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1 okienka wyglądają w ten sposób: OBRAZ według mnie jest rewelacyjny i to jemu najbliżej do wyglądu Visty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 hmm.. malo funkcjonalny pulpit poza tym to cos u gory to object dock, mialem to keidys i jakos mnie nie przekonalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 heh tez mnie object dock nie przekonal... wole StatBar'a jest poprostu genialnie idealny ;) szkodaa tylko ze nie ma mozliwosci skorek, wogole szkoda ze koles go nie rozwija ;) brio pack ala Vista mi sie nie podba, zajmuje "za duzo" miejsca na grafike ;) a co do tematu to mysle ze okienko mozna zmodowac tylko gdzies w skorce, ale to juz wyzsza szkola jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 :? przecież objectdock można wywalić, a nawet nie instalować z tym packiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...