Skocz do zawartości
bruce

Rydzyk Znowu :d

Rekomendowane odpowiedzi

Nie martwcie się chłopaki. JAk emeryci obejmą włądzę to i tak będziemy musieli się wynieść, bo nie wyrobimy z podatkami przeznaczonymi na emerytury i obligatoryjny podatek dla wiadomo kogo.

a CHMWD!!! i to nawet przed milionami słuchaczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakty dotyczące działalności stacji telewizyjnej TVN, ujawnione przez reporterów telewizji TRWAM, stanowią niezaprzeczalny dowód na to, że w Polsce działają siły zmierzające do demontażu demokracji i wprowadzenia nowego totalitaryzmu. Ujawniony fragment scenariusza materiału, którego produkcję planował TVN, ma takie same cechy jak scenariusze materiałów propagandowych III Rzeszy czy "agitek" stalinowskich.

Jak sie to czyta to nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać, a może powiesić ? :blink:

Z tego co przeczytałem to nasuwa mi sie myśl że tylko te stare babcie i dziadki tak mu wierzą bo pamiętają jeszcze czasy hitlera i stalina, a że w radiu maryja używają takich słów "(...)cechy jak scenariusze materiałów propagandowych III Rzeszy czy "agitek" stalinowskich." to starszyzna boi sie powrotu totalitaryzmu czy komuny ? :blink: . Młode pokolenie tego nie zna i nabijają sie ze starych, a to właśnie ze starych rydzyk trzepie kase, ciekawe czy gdyby tak radio maryja istaniało za 50-60 lat (mam nadzieje że to sie w końcu skończy :P ), to czy rydzyk miałby kogo z kasy obdzierać ...

Troche filozoficzna wypowiedź, ale jakoś tak mi sie pomyślało :P

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sami emeryci i te wszystkie babcie oddajace Rydzykowi każdy uciułany grosz z emerytury, to są marne pionki, które utrzymują cały ten przybutek "ojca" R.

Jak na to patrzę, to przypomina mi się jak żywo Orwellowski folwark zwierzęcy i na czele tego przybytku stoi knur - Rydzyk i śmieje się z tych, którzy go utrzymjuą, bo jest "równiejszy"

Tyle, że z tego to akurat można się pośmiać, bardziej niepokoją mnie jego niejasne kontakty z politykami, którzy mają duży wpływ na losy Polski i jego wpływ na tych ludzi.

Weźmy przykład z dzisiaj: Maciej Giertych rezygnuje z walki o prezydenturę, po apelu z rogłośni radia Ma Ryja, żeby kandydaci Lepper, Giertych zrezygnowali z walki na rzecz Kaczyńskiego i cytat:"mając na uwadze dobro Polski".

Sami widzieliście w programie TVNu, jak politycy z różnych ugrupowań, unikali pytań o Rydzyka, niektórzy reagowali nawet złością i agresją.

Nie dość, że i tak nie ufam i boję się rządów Kaczorów w Polsce (mój osobisty pogląd, szanuję poglądy innych a niedaleka przyszłość pokaże jak będzie), to jeszcze poparcie ze strony radia M. nie poprawia mi humoru.

Jeszcze jeden cytat z rozgłośni Rydzyka:

"Przeżyliśmy socjalizm nazistowski, przeżyliśmy socjalizm marksistowski, a teraz możemy przeżyć socjalizm liberalny, a skutki bedą tragiczne..."

RYDZYK - STOP !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młode pokolenie tego nie zna i nabijają sie ze starych, a to właśnie ze starych rydzyk trzepie kase, ciekawe czy gdyby tak radio maryja istaniało za 50-60 lat (mam nadzieje że to sie w końcu skończy :P ), to czy rydzyk miałby kogo z kasy obdzierać ...

1683085[/snapback]

Ogladajac od czasu do czasu TV Trwam i jakies relacje z ich "zlotow" mozna zauwazyc wcale nie tak malo mlodych ludzi czy nawet dzieciakow (z rodzicami oczywiscie), wiec smiem podejrzewac ze jeszcze przez jakis czas Rydzyk bedzie mial z kogo kase wyciskac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mylisz sie starszyzna nie boi sie powrotu totalitaruzmu . ona chce powrotu dlatego podazaja za swoim wodzem , wielkim wizardem sekty moherowego zjedonczenia emerytow ojczem Tadeuszem Rydzykiem. Bo jak jest totalitaryzm to tlum nie musi myslec, robi sie to co szefu kaze i morda w kubel . A myslenie w pewnym wieku jest juz ciezka czynnoscia i niewszystkim sie udaje. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo .... wystrzelaja was jak muchy ...juz przygotowuja atak zeby was ubiec...oni juz znaja twoj plan...Zej ar eweryłer...ju mast ran to sejw jor lajw... o Tadeusz noł tu mach...."ooo i noł ezeryting"...He łent tu far "ooo i łent tu far " O Tadeusz w filmie...tratatatattat.... 0024101035030104501304 PLIZ PEJ EVERYDEJ.....hehe a ile ma pani tej emerytury?? ;)

Edytowane przez killua

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem na co Rydzykowi cala ta kasa. Rodzine co prawda jakas ma, ale przynajmniej w tym reportazu pokazano go jako osobe bardzo samolubna i niespecjalnie chetna do dzielenia sie czymkolwiek. Co wiec stanie sie z jego fortuna w przyszlosci? Ktos sie nad tym zastanawial?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiadomo co sie stanie z jego fortuną, ale bedzie tak że gy rydzyk sie przekręci to jeszcze te stre babki i wszyscy emeryci będą się składać na wieńce i kwiaty dla niego i zrobią wielki manifest pożęgnalny pod sioedzibą radia którego koszy będą wynosić kilkanaście tyś. złotych ... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy to pokazali, jak to dziadek mial kupe kasy oddal mu wszystkie dolary, i w ogole oszczednosci, zachorowal potem mocno, a ten nie chcial sie przyznac, i sie wypieral, ze w ogole takie zdarzenie nie mialo miejsca :angry:.

A juz w ogole nie powiem o jego rodzinie na cmentarzu, nie dosc, ze ksiadz, to w dodatku ma tyle kasy i 90% radia maryja, a wlasna rodzina na cmentarzu sie nie zajmie :|.

Dla mnie koles powinien zostac 20 razy spalony na stosie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nie wiem czy ktoś o tym mówił, ale podobno rydzyk namawia kandydatów na prezydenta: leppera, kalinowskiego, giertycha aby wycofali się z wyborów na rzecz kaczyńskiego. Miał im zagrozić, że jeżeli się nie wycofają nie poprze ich w przyszłych wyborach samorządowych. Giertych wczoraj już zrezygnował. Ciekawe czy inni pójdą za nim. Np. Czy lepper na to się zdecyduje, chyba nie i oby nie. Nie to żebym chciał na niego głosować, ale wycofanie leppera świadczyłoby o realnej władzy rydzyka.

Edytowane przez ilubek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co moze rydzyk rzuci na nich jeszcze klątwe jak sie nie wycofają ? :lol2: Lepper to stary konserwatysta, wątpie żeby rydzyk miał na niego wpływ, no ale jeśli sie już tak stanie to chyba zaczne sie bać własnego kraju :blink: . Kiedyś w końcu ktoś nie wytrzyma i wbije tam ze 100 kilo C4 i wysadzi to całe siedliko tych świńskich ryjów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi