Gość Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 chyba trzeba zaczac zbierac na snajperke [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 chyba trzeba zaczac zbierac na snajperke [; 1684523[/snapback] Spoko spoko :D Załatwi sie tani plastik o ruskich i pośle sie kogo trzeba żeby posprzątał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ehh a mi sie zrobili zal tych wszystkich zwolennikow o.(oszusta) rydzyka... i nie rozumiem jak mozna byc tak otumanionym przez takiego [sam ocenzurowalem] moja babcie juz dawno przekonalem i nie stawiala oporow :) ale jak slysze ze ludzie oddaja mu cale majatki za to, ze w radiu slysza modlitwy i rasistowskie teksty to moge tylko powiedziec o tych ludziach, ze nie grzesza madroscia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A mojego dziadka nie przekonasz. Jak powiedziałem że w RM kradną a rydzyk to oszut to sie dziadzia ostro zbulwersował, jeszcze troche to by zaczął czymś rzucać :blink: Ciekawe co ten [censored]rydzyk wpaja tej biednej starszyźnie do głowy ... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Wstyd mi za NIEGO :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Wstyd mi za NIEGO :lol2: :lol2: 1685698[/snapback] Mnie również. Polska przeprasza za swoje błędy, czyt. Mandarynę, RM i wielu innych ... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Naszlo mnie jeszcze jedno skojazenie. Mianowicie bardzo pasuje tutaj jedna z piosenek Metalliki pt. "Leper Messiah" Spineless from the start, sucked into the part circus comes to town, you play the lead clown Please, please spreading his disease, living by his story Knees, knees falling to your knees, suffer for his glory You will [Chorus] Time for lust, time for lie time to kiss your life goodbye Send me money, send me green Heaven you will meet Make a contribution and you'll get a better seat [End Chorus] Bow to Leper Messiah Marvel at his tricks, need your Sunday fix blind devotion came, rotting your brain Chain, chain Join the endless chain Stinking by his glamour Fame, Fame Infection is the game, stinking drunk with power We see [Chorus] Bow to Leper Messiah Witchery, weakening Sees the sheep are gathering set the trap, hypnotize now you follow [Chorus] Lie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) haha dokladnie :) szczegolnie w refrenie "niebo za pieniadze" tak jak by Hetfield i Ulrich piszac tekst znali dobrze rydzyka Edytowane 6 Października 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Wstyd mi za NIEGO :lol2: :lol2: 1685698[/snapback] To pokazuje prawde o moherach i o Polskich mediach: http://www.joemonster.org/print.php?sid=4879 :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 omg MOHERLAND :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja też :( A co pokazywali jego nowy helikopter :> <_< 1680497[/snapback] helikopter maybach jacht i sam Bog wie co jeszcze, ale o wozach transmisyjnych kamerach i szkoleniach ludzi cicho jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 w sieci krąży rip tego programu, dla zainteresowanych podaje nazwe: uwaga-odcinek.specjalny.fenomen.ojca.tadeusza.rydzyka.pl.tvrip.xvid-bf.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) słuchajcie, mogę tutaj podać linka do torrenta, który zawiera nagranie z Uwagi z tvn? Edytowane 8 Października 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 to nie tyle link co odnośnik do strony, a żeby ściągnąc plik trzeba się zarejestorwać. podam z miłą chęcią na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Te ryjów jak na tym plakacie to nawet dresy nie mają. Ja pierdzielę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Niech ktoś wreszcie wprowadzi zakaz strzyżenia tych biednych kóz angorskich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 "Radio Maryja klejnotem Polskich mediów" :D :lol2: :blink: Obejrzalem dzisiaj ten odcinek i w sumie mnie niczym nie zaskoczyli. Jakies 4 lata temu jak bylem na dzialce, to z nudow wlaczylem to "radio". Akurat leciala jakas audycja dla dzieci/mlodziezy i jak zaczeli w pewnym momencie jechac po Zydach (co prawda nie tak jak w tych fragmentach z UWAGI, ale i tak), to juz wiedzialem z czym mam do czynienia. Zwlaszcza, ze jestem ateistą, to mnie to jeszcze bawi, ale taki normalny Katolik, to musi sie niezle na nich wqr**ac... Troche mnie tylko zaszokowala ta biernosc wladz swickich i koscielnych. Takich Rydzykow to pewnie jest na peczki wszedzie, tylko czynny opór im nie pozwala sie wybic. A tutaj wszyscy siedza z zalozonymi rekami. Normalnie nic tylko uciekac z tego kraju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 macie linka do nagrania z tvn >plik torrent< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 szkoda ze tylko jeden seed :? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ale dramat... od 85 % ciągnie mi max 500~1000B/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Na emule jest lepiej :) sam udostępniam :D ...siedzę na razorbacku2.0 w wyszukaj wklejacie : uwaga-odcinek.specjalny.fenomen.ojca.tadeusza.rydzyka.pl.tvrip.xvid-bf.avi i sie ładnie, szybciutko ściąga . Btw Co Rydzyk robi z tą kasą? Rodziny nie spiera (przykład bratanek, grób swojej matki). Sam nie wiem..podejrzany ten reportaż...pewnie prawda po środku (nie myślcie że bronię tego żyda :] jak juz wcześniej napisałem Rydzyk RAUS Z POLSKI ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Zaraz wystawie u siebie na kompie na ftp ;] // Host : cmykus.dyndns.org Login : rydzyk Pass : tweak // http://cogdzie.pl/avi/uwaga-odcinek.specja...LEK!com.avi 350MB Edytowane 10 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Te ryjów jak na tym plakacie to nawet dresy nie mają. Ja pierdzielę. 1689277[/snapback] No, drecholce już lepiej wyglądają :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 oblookałem ten program... i jak dla mnie to co się tam dzieje cały ten rydzyk... jest poprostu chore, zresztą chore jak Polska i wiekszosc Polskiego narodu... jak KRRiT jak władze państwa jak kosciol moze dopuszczac do czegos takiego jak mozna sie bac ... nie mogę ego pojąć chyba jakiś głupi jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Rydzyk jest przykładem jak można żerując na wierze i ludzkiej naiwności dorobic się fortuny. Kościół niczego w tym zakresie nie zrobi, bo pewnie obawia się jakiegoś rozłamu i przejęcia wiernych ze strony tej sekty. Starym ludziom nie przemówisz do rozsądku, oglądałem kiedyś zacietrzewienie moherów w obronie tego spryciarza - oddali by za niego życie i zdrowie, normalnie włos się jeży ma głowie. Na szczęście nie jest tak jak to przedstawił slavOK i większość narodu ma jednak normalnie pod sufitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 dzisiaj mi sie to sciagnelo i progz jest masakryczny, zwlaszcza reakcja ludzi na spotkaniu rodziny radja ma ryja. skad on bierze tych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Mnie nurtuje pytanie co on robi z tą fortuną...skoro nie skłda co roku zeznań do KRRiT to niezła kasa bokiem leci ;) tylko dokąd?? do czyjej kieszeni. On już spokojnie powinien mieć 10 maybachów :] a ma 1... gdzie reszta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Rydzyk już zamówił złotego: Audi A8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Rydzyk już zamówił złotego: 1694450[/snapback] A to przypadkiem nie jest srebrne :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...