TAeL Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 już nawet za satyrę chcą karać dewoctwo się w Polsce szerzy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 katehetki mowia, ze poszlo o to, ze po wystepie maturzysci zaczeli krzyczec na ksiedza "czarna mafia" ;]]]]] . jak sie zapytalem katechetki co bylo napisane w tym pismie (bo tak naprawde nikt tego nie wie) to prawie mnie z sali wyrzucila :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Poczytałem sobie troche się pośmiałem ale raczej z rozpaczy. Po co wysadzać mu fure >>> ??? Zabijmy go tą sama bronia co on ma czyli radiem. Nadajnik to nie problem sam wiem ile mi czasu zajeło szukanie wolnej częstotliwości by uruchomić kiedyś swoje radio... od 88 do 92 wszędzie oni.Kumpela powiedziała mi któregoś dnia -> ktoś pod toba gada<- no i sie okazało że oni... nadaja również na krótkich a tu jest lepsza zabawa z ich zakłocaniem wystaczy 4W nadajnik i wystarczy się na nich "nałożyć " np oni nadaja na 7400 Khz ( czestotliwośc niemieckiego lotnictwa :blink: ) ja nadaje 7401 i w odbiornikach bedzie słychać FRQ rożnicowa czyli pisk 1 Khz bardzo skuteczna metoda .. tylko nadajniki u ruskich średnio maja 500 Kw ale i takim daje się rade.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Juz widze jak ktos uzywa nadajnik 4wat :> To niezgodne z prawem, chyba ze ma sie licencje krotkofalowca ale ona tez zapewne nie pozwala zaklocac stacji radiowych co nie?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 No nie pozwala zakłocać, bo pozwala nadawac tylko na okreslonych czestotliwosciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Ludzka głupota nie zna granic :cry: Apel o nadanie o. Rydzykowi Orderu Orła Białego http://wiadomosci.onet.pl/1197431,11,item.html :zonk: Moze jeszcze niech mu dorzuca Pokojowa Nagrode Nobla :? z jakies 2 samochody ,mieszkanie... Okrada ludzi i chca go za to jeszcze odznaczyc . No ludzie trzymajcie mnie ,bo az mnie krew zalewa jak to czytam :mur: Najlepiej by bylo pozamykac ,Leppera ,Kaczory ,a Rydzyka powiesic za jaja... o kilku kretynow i zlodzieji mniej w tym jakze wspanialym kraju... Edytowane 24 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A temu ciągle mało :angry: http://www.ojciec-dyrektor.de/grz20.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Juz widze jak ktos uzywa nadajnik 4wat :> To niezgodne z prawem, chyba ze ma sie licencje krotkofalowca ale ona tez zapewne nie pozwala zaklocac stacji radiowych co nie?... Niezgodne z prawem jest nadawanie na czestotliwościach zarezerwowanych dla innych służb również amatorskich Raz juz nadawali na 7030 Kz na częstotliwoasci amatorskiej. Ja uzywam nadajnika 10W sredni zasięg stacji 1000 km przy srednich warunkach propagacyjnych. Nadajnik w wejherowie jest tak niezestrojony że w promieniu 1 km słysza go taksówkarze policja itp ...... Przypadków lamania prawa telekomunikacyjnego było juz wiele.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Bez licencji i tak nie wolno powyzej 2wat? wychodzic czy moze nawet mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 totalny obłęd. jakbym go spotkał na ulicy to bym kolesia opluł. tego rydzyka oczywiście. CHORE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 to bys dostal ekskomunike zabrali ci dowod stalbys sie uchodzcem i byl szykanowany w calej Polsce i na lekcjach religii sluzylbys za przyklad zła, gnój do końca życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Najchętniej to bym załatwił Leppera, Giertycha i Rydzyka. Chyba sam zostanę księdzem i będę miał kupe kasy, laski, fajne fury, zajebistą chatę i wogóle nie przejmowałbym się niczym. Trochę pogadałbym w niedzielę... Zaczynam mieć już dosyć tej gadaniny o ojcu dyrektorze. Skoczę na giełdę i kupię jakąś spluwe od ruskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Rydzyk ma coraz wieksza wladze, Lepper ma coraz wieksza wladze, Kaczynski jest juz prawie na szczycie. Wszystkich, ktorych nie chcemy i wiemy, ze nie nadaja sie na dane stanowiska, zasiadaja na nich. Brawa dla obywateli oby tak dalej. Znokomite byly te wybory z waszej strony. PiS + Kaczynski + Lepper + Rydzyk + LPR + Giertych = Polska, nowa Polska. wiesz historia lubi się powtarzać, powtórzy się to co pare (naście) wieków temu, polska spadnie całkiem w doliny ekonomii (w sumie to się już stało ;)), UE nic nie zmieniła praktycznie, no, cukier podrożał, polska potrzebuje nowego młodego rządu, ale żadnych chętnych raczej nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...