Hate To Feel Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Siemanko 1.Szukam program ktory dzieli pliki MP3 wedlug CUE, probowalem juz programem CUE splitter podzielil, ale porobil zakladki i jak mam zmiksowana cala plyte(-,ktora trwa np 1.35) to podczas sluchania przycina, jestem zwolennikiem nosnikow CD i to mam caly czas na mysli, bo na komputerze mam foobara i tam odtwarz bez przerw odrozniajac przy tym poszczegolne tracki, ale chodzi wlasnie o wypalenie tego na CD w takiej postaci.Prosze o pomoc. Pozdro 2.Program ktorym moglbym np podbic basy czy dodac sopranow bez straty jakosci,przed wypaleniem Edytowane 3 Października 2005 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Ad 1. Raz tylko wykonywałem taki manewr i użyłem do tego programu MP3 Splitter & Joiner. Ad 2. Nie wiem :-P Edytowane 4 Października 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 1. Easy CD-DA Extractor - Odrazu ci wypali na CD (albo podzieli na Mp3, jak chcesz) 2. Audiacity, Adobe Audition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) 1. Easy CD-DA Extractor - Odrazu ci wypali na CD (albo podzieli na Mp3, jak chcesz) 2. Audiacity, Adobe Audition. 1682510[/snapback] Siemanko niezly ten programik Easy CD-DA Extractor tylko mam kilka pytan odnosnie jego: 1.spolszczenie-nie moglem znalezc 2.wersja darmowa-moze znasz link(najchetniej do najnowszej wersji, moze masz key) 3.czy np zmiana bitrate-chodzi mi o jakosc-czy lepiej to robic programem MPEG Suite 4.jakoscia nie odstaje od nero? Pozdro Edytowane 7 Października 2005 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...