Skocz do zawartości
Hate To Feel

Program Do Dzielenia Plikow Mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko

1.Szukam program ktory dzieli pliki MP3 wedlug CUE, probowalem juz programem CUE splitter podzielil, ale porobil zakladki i jak mam zmiksowana cala plyte(-,ktora trwa np 1.35) to podczas sluchania przycina, jestem zwolennikiem nosnikow CD i to mam caly czas na mysli, bo na komputerze mam foobara i tam odtwarz bez przerw odrozniajac przy tym poszczegolne tracki, ale chodzi wlasnie o wypalenie tego na CD w takiej postaci.Prosze o pomoc. Pozdro

2.Program ktorym moglbym np podbic basy czy dodac sopranow bez straty jakosci,przed wypaleniem

Edytowane przez Hate To Feel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Easy CD-DA Extractor - Odrazu ci wypali na CD (albo podzieli na Mp3, jak chcesz)

2. Audiacity, Adobe Audition.

1682510[/snapback]

Siemanko niezly ten programik Easy CD-DA Extractor tylko mam kilka pytan odnosnie jego:

1.spolszczenie-nie moglem znalezc

2.wersja darmowa-moze znasz link(najchetniej do najnowszej wersji, moze masz key)

3.czy np zmiana bitrate-chodzi mi o jakosc-czy lepiej to robic programem MPEG Suite

4.jakoscia nie odstaje od nero?

Pozdro

Edytowane przez Hate To Feel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi