Skocz do zawartości
hanti

Ktora Karte Wybrac Z Tych 6800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak wyzej mam do wyboru te 2 karty w podobnej cenie obie 128mb i obie modowalne na 16/6 ktora lepsza ?

winfast jakies potezne chyba chlodzenie widze sporo miedzi wielki radiator itp:P

msi cos ala nvsilencer

ktora lepsza jesli chodzi ogolnie o wytrzymalosc jakosc podkrecanie niekoniecznie (no chyba ze ktoras z tych w ogle sie nie da krecic to odpada :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewrotne stwierdzenie. Niestety nie ma nic wspolnego z prawda. Dostaja tak samo "jak leci" jak kazdy inny producent.

1680720[/snapback]

patrząc po posiadaczach winfastów moge to śmiało stwierdzic <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porownujac mozliwosci o/c innych modeli na tym samym PCB raczej czegos takiego nie stwierdzilem. Mialem kilka Leadtekow i nadzwyczajne nie byly nigdy. Dobre - owszem, ale nic extra gratis. No chyba ze mialem pecha :/

Zreszta nie wydaje mi sie by firma ta prowadzila selekcje. Takie karty byly by drozsze niz konkurencja, a tak raczej nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaką byś nie wziął bedzie dobrze , wszystkie oprócz 6800 galaxy są głośne , ja od strony chłodzenia jestem rygorystyczny , leadtek puszczony nawet na niższych obrotach jest najgłośniejszym elementem moje kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!Swego czasu miałem MSI 6800.Jest bardzo głośna nawet jak się zwolni wiatrak za pomocą suwaka na karcie do minimum.Temperatura wtedy jest tylko jakieś 2 stopnie większa.Wszystko pewnie byłoby ok i przyzwyczaiłem się nawet do tego szumu ale pewnego pięknego dnia podczas grania w CoD wyłaczył mi się obraz i poczułem zapaszek palonej elektroniki.Karta poszszszłaa...Nie kręcona ,nic nie odblokowywane ot tak.Serwis mi uznał gwarancję mimo że mówiono mi że nic z tego nie będzie-widoczne termiczne uszkodzenie (nieźle się osmaliła).Teraz mam Galaxy 6800 gt ,której prawie wogóle nie słychać i z której jestem bardzo zadowolony.Powodzenia i życzę udanego wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi