Xanagaz Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 XTreme-G WarCats 5.9 XT są przerobionymi sterownikami do kart ATI z serii RADEON. Bazują one na oryginalnych sterownikach ATI Catalyst 5.9. Według ich twórców poprawiają one jakość wyświetlanego obrazu zarówno w trybie Direct3D, jaki i OpenGL oraz pozwalają na uzyskanie większej ilości klatek w grach. Jednak najważniejszą zmianą w stosunku do oryginalnych sterowników jest włączony nowy tryb wygładzania krawędzi o nazwie Adaptive Anti-Aliasing. Dzięki niemu w scenach, gdzie nakładana jest przezroczysta tekstura na obiekty, nie pojawiają się już artefakty. http://www.nvision.pl/news.php?extend.5118 Download: http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...=158&Itemid=41/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zainstalowalem i ok sa mozna wybrac panel sterowania jaki sie chce stara czy nowa wersje pozatym nie wiem czy maja one softmoda bo pro nie mialy i na wszelki wypadek podminilem ati2tag i wszystko gra w 3dmarku03 ponad 4,3 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=156264 A swoją drogą na WarCatsach Xt czasami potrafi się coś poputać sterownikowii w główce i obserwujemy wtedy dziwne efekty. Np. Wczoraj właśnie mnie to dopadło jak ustawiłem Adaptive AA i resecik trzeba było zrobić. A tak poza tym wszystko gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmlapq Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A ja mam problem: po zaistalowaniu sterowników XG WarCats 5.9 XT nie mogę ustawić we właściwościach ekranu jakości kolorów na "32 bity". Tzn. da się je ustawić ale po ponownym uruchomieniu kompa system zawzięcie przywraca na "16 bitów". Próbowałem reinstalkę sterów i nic nie pomogło. W Ati tray tools mam ustwione na 32 bity ale to nic nie daje. Co więc mam zrobić??? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A ja miałem problem z Control panelem po zainstalowaniu i restarcie pojawia sie jakis błąd. Musiałem je wywalic i oddzielnie zainstalowac wszytsko tzn najpierw stery a potem control panela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan24 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a umnie jest taki dziwny problem ze sterownikami XG_WarCats_5.9_PRO po nacisnieciu na setup.exe wyskakuje mi taka dziwna ramka i pisze ( setup cannon proceed because the lenght of the specified directory path plus the installation folder name exceeds 88 charaters.please shorten one or both below the specified limit,and try again) i niech mi ktoś powie co to ma znaczyć ze nieda sie zainstalować tych sterowników :( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jan w tym watku masz napisane co musisz w tym przypadku zrobic http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=155075 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A ja miałem problem z Control panelem po zainstalowaniu i restarcie pojawia sie jakis błąd.Control panel ze sterow potrzebuje .NET frameworks 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 czy beda one dzialaly po windowsem 98 SE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Czy Te Warcatsy są wydajniejsze od Omeg?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Czy Te Warcatsy są wydajniejsze od Omeg?? 1689432[/snapback] Ja mam w 3d smarku 01 200pkt wiecej i garfike ładniejsza niz na najnowszych omegach takze chyba lepsze bynajmiej pod 3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Właśnie ściągam Jeszcze piętnaście minut i będe testował Tylko co z podkręcaniem pamiątek skoro nie ma być artów to będzie je można kręcić do granic wytrzymałości czyż nie??? Nie da sie uruchomić CC przy starcie wyskakuje błąd "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana " blbleble Co robić? Edytowane 9 Października 2005 przez SILENT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Zdaje sie ze usilujesz zainstalowac sterowniki z CCC, a masz zainstalowany wymagany Microsoft.NET Framework? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 TV out w pewnych trybach sie pierdzieli :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...