Sławek O. Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam! Zainstalowalem XP Professional i nie dziala mi poprawnie port podczerwieni. W menedzerze urzadzen nie ma zadnych problemow, jednak komputer nie wykrywa podlaczonej do niego Nokii. Wczesniej, na XP Home wszystko dzialalo poprawnie, tzn. telefon byl wykrywany i komunikacja z nim przebiegala prawidlowo. Mial ktos podobny problem i wie jak go rozwiazac? Dzieki, Slawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek O. Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ja juz wiem :) Menedzer urzadzen-->Urzadzenia podczerwieni-->Szybki port podczerwieni-->Zakladka "Zaawansowane" Zmienilem ustawienia na nastepujace: Urzadzenie nadawczo-odbiorcze podczerwieni A - IBM SC-20H2987 Urzadzenie nadawczo-odbiorcze podczerwieni B - Vishay TFDS-6500 I dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 u mnie w 5014wlmi trzeba było zmniejszyć prędkość irda i dopasować ją do modelu nokii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...