Hate To Feel Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Nosze sie z zamiarem zakupu myszki wybralem dwa warianty, ale nie wiem na co sie zdecydowac : 1.LOGITECH-MX500 2. Microsoft InteliMouse Explorer v4 Tilt Wheel Prosze o pomoc w wyborze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Człeku... Przecież kilka linijek wyżej jest temat o myszkach, w którym można znaleźć odpowiedź na większość pytań. Poza tym pozostaje opcja Szukaj - ten temat poruszany był wielokrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 MX500. IME 4.0 ma beznadziejny scroll.. jak dla mnie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zależy do czego... Podczas surfowania ten scroll to rewelacja, w czynnościach okołobiurowych (np. Office) - również. Trzeba o tym pamiętać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Moge wyrwac MX500 za 109pln z allegro lub Microsoft InteliMouse Explorer v4 Tilt Wheel rowniez za 109pln z warszwskiej gieldy komputerowej no i teraz zupelnie jestem na rozdrozu. Co to znaczy ze wersja myszki MX500 to OEM. Edytowane 4 Października 2005 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 tzn ze jest to sama myszka, bez pudelka, sterow itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...