Hate To Feel Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Wiem ze google, ale nie moglem znalezc programu do sluchania radia przez internet mialem kilka ale to byly tylko jakies audycje i nie bylo za duzo kanalow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Winamp, Windows media player? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 kazdy co obsluguje strumienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) kazdy co obsluguje strumienie 1680859[/snapback] Na foobarze pojade???Jesli tak to gdzie to ustawie? A pozatym tematem, widze ze masz karte radeona, ja mam Shapire Radeon 9600XT VIVO, i nie wiem jakie sterowniki zainstalowac moze znasz link do dobrych i w ogole czy wart to robic czy pozostac przy tych dolaczonych przy zakupie, a i jak trzeba je zainstalowac tzn.odinstalowac stare czy same sie zastapia Pozdro Edytowane 3 Października 2005 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 playlist -> add location. w foo, mi dziala swietnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 playlist -> add location. w foo, mi dziala swietnie :) 1680899[/snapback] ale co tam trzeba wpisac, czy instalowac pluginy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 wybrac sobie jakies radio i sluchac. np. tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A pozatym tematem, widze ze masz karte radeona, ja mam Shapire Radeon 9600XT VIVO, i nie wiem jakie sterowniki zainstalowacw sygnaturze mam napisane jakich sterownikow uzywam, sa ok :lol2: do sciagniecia tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...