Ardianz Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) MSI K8N NEO-FSR 275 zł http://www.imperium.net.pl/msi-k8n-neofsr-...754-p-3983.html MSI K8N Neo-V V2.0 226 zł www.ptr.pl http://sferis.com.pl/opis/opis.php?id=29798 czym róznia się w kwestii o/c ??? Edytowane 3 Października 2005 przez Ardianz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 nie wiem jak o/c ale w oczy rzuca mi sie karta dzwiekowa 6 kjanałowa.{Popprzednio była chyba 8 kanałowa. A tak z ciekawosci to czemu martwisz sie o mozliwości o/c msi? Jak chcesz kręcić to polecam gb-rev 1.0 i 1.1 wymiata a rev 2.0 nadal jest lepsza od msi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 A tak z ciekawosci to czemu martwisz sie o mozliwości o/c msi? Jak chcesz kręcić to polecam gb-rev 1.0 i 1.1 wymiata a rev 2.0 nadal jest lepsza od msi 1680889[/snapback] Mam MSI k8n neo fsr i kreci sie na niej przyzwoicie moje wyniki w sygnaturce widać dużo lepsze od Twoich więc Twoje twierdzenie wygląda na stek poboznych życzen. :wink: (widzę że znowu sie zaczyna ga,ga,ga :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) A co ma płyta do mojego o/c? Mam cienkiego procka i tyle... Takie to dziwne? Z taki podejsciem wsadzajac do dfi cienkiego proca można udowodnić,zę jest najsłabszą płytą do kręcenie :P Już nie wspomne o tym,zę masz wc a ja chłodznie boxowe... I co poradze,zę rekordy padają na gb oraz ostatnio epoxach(opson chociażby ale twierezi zę na gb poprawi jeszcze swój rekordzik prawie 2.9ghz na sempie s754 :P) Edytowane 3 Października 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Na razie póki co wynik zrobił na EpoXie,potwierdza się wcześniej dużo pisałem że EpoX dobry jest do max oc wysokie nap Vcore a w rewizji 3.2 poprawili ponoć układ zasilajcy. :wink: Nic mi do twojego oc ;przeanalizuj pytanie w wątku po co wyjeżdżasz z ga,jeżeli jest pytanie co kupić ok zgoda ale tutaj?to jest już nudne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...