Skocz do zawartości
Ardianz

Msi K8n Neo-v V2.0

Rekomendowane odpowiedzi

MSI K8N NEO-FSR 275 zł

http://www.imperium.net.pl/msi-k8n-neofsr-...754-p-3983.html

MSI K8N Neo-V V2.0 226 zł www.ptr.pl

http://sferis.com.pl/opis/opis.php?id=29798

czym róznia się w kwestii o/c ???

Edytowane przez Ardianz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak o/c ale w oczy rzuca mi sie karta dzwiekowa 6 kjanałowa.{Popprzednio była chyba 8 kanałowa.

A tak z ciekawosci to czemu martwisz sie o mozliwości o/c msi? Jak chcesz kręcić to polecam gb-rev 1.0 i 1.1 wymiata a rev 2.0 nadal jest lepsza od msi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z ciekawosci to czemu martwisz sie o mozliwości o/c msi? Jak chcesz kręcić to polecam gb-rev 1.0 i 1.1 wymiata a rev 2.0 nadal jest lepsza od msi

1680889[/snapback]

Mam MSI k8n neo fsr i kreci sie na niej przyzwoicie moje wyniki w sygnaturce widać dużo lepsze od Twoich więc Twoje twierdzenie wygląda na stek poboznych życzen. :wink: (widzę że znowu sie zaczyna ga,ga,ga :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma płyta do mojego o/c? Mam cienkiego procka i tyle... Takie to dziwne?

Z taki podejsciem wsadzajac do dfi cienkiego proca można udowodnić,zę jest najsłabszą płytą do kręcenie :P

Już nie wspomne o tym,zę masz wc a ja chłodznie boxowe...

I co poradze,zę rekordy padają na gb oraz ostatnio epoxach(opson chociażby ale twierezi zę na gb poprawi jeszcze swój rekordzik prawie 2.9ghz na sempie s754 :P)

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie póki co wynik zrobił na EpoXie,potwierdza się wcześniej dużo pisałem że EpoX dobry jest do max oc wysokie nap Vcore a w rewizji 3.2 poprawili ponoć układ zasilajcy. :wink:

Nic mi do twojego oc ;przeanalizuj pytanie w wątku po co wyjeżdżasz z ga,jeżeli jest pytanie co kupić ok zgoda ale tutaj?to jest już nudne :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi