combat Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 pytam bo mam takei 2 coolerki jedenorg Tt a drugi jakis inny roznia sie predkoscia wiatraka TTma 6000obr/m a ten drugi chyba 4500| Pytanie moje dotyczy athlona xp 1700 bo chce tego proca kupic to jaies 250zeta wydole ale jak mam wydaj 70-100 jescze na cooler:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 pytam bo mam takei 2 coolerki jedenorg Tt a drugi jakis inny roznia sie predkoscia wiatraka TTma 6000obr/m a ten drugi chyba 4500| Pytanie moje dotyczy athlona xp 1700 bo chce tego proca kupic to jaies 250zeta wydole ale jak mam wydaj 70-100 jescze na cooler:( Pewnie da, a jak nie to kup sobie TITANA D5TB i spox 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 wolalbym nic niekupowac mam jescze wuchte wiatrakow moge dla pewnosci jescze na niego zapuscic od boku wiater. Ale czy on sam da rede?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Przejrzałem kilka testów i wypadł podobnie co Volcano 6cu+, który teoretycznie obsłuży procki do 2100+. Navet DragonOrb został daleko w tyle (6stopni), który również w specyfikacji ma 2100+. Chome-orb miał tam 6000rpm. Wniosek nasuwa się sam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 thnx wielkie chopaki. Chociarz jeden wydatek mniej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...