v1rus Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Witam, Mieszkam na osiedlu Złocien w Krakowie i własnie rezygnuje z dotychczasowym providerem jakim jest interserv.Do wyboru mam: neostade(stac mnie tylko na opcje 512).air-bites(1024), i byc moze ghnet(ale to na 50%).Powiedzcie mi co wybrac ,najbardziej zalezy mi na niskich pingach w grach,transfery ani limity nei muszą byc bardzo duze. Edytowane 3 Października 2005 przez v1rus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Pingi to chyba tylko neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Napisz coś więcej o tamtych usługach: * stałe/zmienne IP * ceny * limity Skąd mamy wiedzieć co lepsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 z tego co pamietem to pół krakowa ma ramtel... moze oni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...