Luk_110 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 siema mam zamote w glowie i sam juz nie wiem co brac, co radzicie do 500 zl myslalem o patriot, geil lub twinmos potrzebuje to do krecenia pod DFI wiec przyda sie cos dobrego ale kwoty 500 zl nie moge przekroczyc chociazby sie swiat walił =D i jak znalesc ramy na dobrych chipach ?? skad mam wiedziec ze akurat te sa na winbondach ? mozna to wyczytac z oznaczen ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 można,, na forum jest pełny informacji, są nawet fotki,, nie leń się,, szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jak chcesz pod DFI (mam na mysli z Nforce4 ultra lub SLI ....) to polecam twinmosy Speedpremium na winbondach CH5 UTT 2x256Mb po 200zl za pare albo jak uda ci sie znaleźć 2x512Mb BH5 UTT w ceni ok 500 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...