bartekss Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam Posiadam drukarkę Epson Stylus Color 580, która odmówiła posłuszeństwa. Mianowicie przy próbie wydruku czy wyczyszczenia dysz wyskakuje komunikat "an unknown error has occurred". Przy próbie przejscia procedury wymiany tuszu wyswietla się komunikat "the printer is currently printing or has an error clear any errors and wait until all other print jobs are finished, then try to access the ink cartidge replacement utility again" czyli mniej więcej zakończ pozostałe czynnności i zaczekaj aż drukarka wydrukuje wszystkie przypisane jej zadania/prace a nastepnie sprobuj ponownie // kartdridz z tuszem (ink) zamien i użyj (albo coś w tytm stylu) Oczywiście nie ma żadnych przypisanych zadań. Drukarke odinstalowałem, wykasowałem wszystkie powiązane wpisy w rejestrze i nadal to samo :mur: Jestem na WinXP+SP2 Jak do problemu doszło nie wiem bo został mi tylko przedstawiony po powrocie do domu. Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...