Gemmy Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Kraft - i wszystko jasne. Ten blok jest po prostu slaby? :] 1686162[/snapback] Dokładnie :wink: Ale jak na platforme testową jest git :wink: ps.u mnie 2.9MHz 1.65V idle 25C stres 35C Edytowane 6 Października 2005 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ps.u mnie 2.9MHz 1.65V idle 25C stres 35CWow, proc wolniejszy niż ZX Spectrum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Dokładnie :wink: Ale jak na platforme testową jest git :wink: ps.u mnie 2.9MHz 1.65V idle 25C stres 35C 1686190[/snapback] Zobaczymy, jestem w trakcie zalatwiania nowego bloku :) Pytanie Kyniek czy PowerX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zobaczymy, jestem w trakcie zalatwiania nowego bloku :) Pytanie Kyniek czy PowerX ? Według testu na jet-pc Prison jest minimalnie wydajniejszy, ale Pit ma wypuścić PowerX 2, z tego co mówił tylko na A64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Według 1687388[/snapback] Osobiscie roznice 0.001 C/w przyjol bym jako granice bledu, w rzeczywistosci na procku moze byc juz inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Osobiscie roznice 0.001 C/w przyjol bym jako granice bledu, w rzeczywistosci na procku moze byc juz inaczej...Dlatego napisałem "według testu". Za dużo czynników ma wpływ na temperaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Osobiscie roznice 0.001 C/w przyjol bym jako granice bledu, w rzeczywistosci na procku moze byc juz inaczej... 1688408[/snapback] spotkalem nawet juz pare osob, co dla nich wynik nie byl wazny w tym tescie, nawet przed jego ukazaniem ludzie zakupili blok odemnie ze wzgledu "na leprzy wyglad, f2s i x2p mi sie nie podoba" slyszalem kilka takich opini o px, ja nic przeciw temu nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 spotkalem nawet juz pare osob, co dla nich wynik nie byl wazny w tym tescie, nawet przed jego ukazaniem ludzie zakupili blok odemnie ze wzgledu "na leprzy wyglad, f2s i x2p mi sie nie podoba" slyszalem kilka takich opini o px, ja nic przeciw temu nie mam :) 1688498[/snapback] f2s i x2p nawet nie biore pod uwage, dla mnie wygladaja jak wynalazki typu aparat cyfrowy z TV MANGO. Kyniek i PX ale wezme PXa ze wzgledu na wyglad, jakosc wykonania i zaufanie do finów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 f2s i x2p nawet nie biore pod uwage, dla mnie wygladaja jak wynalazki typu aparat cyfrowy z TV MANGO. 1688509[/snapback] znaczy co? nie reklamuje f2s w TV... i jakos nie namawiam kup cos co jest warte 400 za 99 bo teraz super okazja a jak kupisz to dostaniesz wrotki odrzutowe i lewa wycieraczke do BMW... nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz... wytlumaczysz? to ze nie chcesz - ok, Twoja wola masz do tego prawo ;) ale wytlumaczenie jakies takie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Samhain juz raz tobie mowilem, dawaj leprze fotki, zeby pokazac jakos produktu, dla mnie twoje zdjecia wygladaja jak po duzej kompresji, i to zabardzo nie wyglada, a szkoda, bo wiem ze twoje "dzieci" duzo lepiej wygladaja http://rybamcz.boo.pl/parownik/parownik1.jpg to jest przyklad ze duzo nie trzeba, zeby zrobic leprzej jakosci fotke (biala kartka i dobre oswietlenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Samhain juz raz tobie mowilem, dawaj leprze fotki, zeby pokazac jakos produktu, dla mnie twoje zdjecia wygladaja jak po duzej kompresji, i to zabardzo nie wyglada, a szkoda, bo wiem ze twoje "dzieci" duzo lepiej wygladaja 1688575[/snapback] nom i fajny aparat ktorego bylem wlascicielem jeszcze tydzien temu... :mur: :lol: Mate ma dobre fotki ale ponoc tez z TV MANGO ;) Edytowane 7 Października 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 a ty skad wiesz jaki mam aparat :> pozatym mate ma fotki od fotografa, ja z pitem nie potrzebujemy go :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) znaczy co? nie reklamuje f2s w TV... i jakos nie namawiam kup cos co jest warte 400 za 99 bo teraz super okazja a jak kupisz to dostaniesz wrotki odrzutowe i lewa wycieraczke do BMW... nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz... wytlumaczysz? to ze nie chcesz - ok, Twoja wola masz do tego prawo ;) ale wytlumaczenie jakies takie ;P 1688550[/snapback] Wg mnie bloczek jest troche przereklamowany... Fakt ze nie mialem okazji sie nim bawic ale stwierdzam to po opiniach innych uzytkowników. I jeszcze ten napis na www "najwydajniejszy polski blok wodny!" powiedz sam nie kojazy Ci sie to z TV MARKETEM ? Po co Ci 50 wkretaków jak mozesz miec jeden... Jak chcesz to moge jednego przetestowac w ciagu kilku dni i porównac z Kraftem64 i PXem. Wiesz dlaczego wybralem Krafta ? Zalezalo mi na bloczku, który dobrze by sie trzymal na A64 bez czapki, i tu PX nie ma sobie równych. Dzięki temu ze ma top grubosci 10mm i otwory w nim do mocowania pozwala to na stabilne zamocowanie bloku na golym jadrze bez przechylania sie na boki. Samhain juz raz tobie mowilem, dawaj leprze fotki, zeby pokazac jakos produktu, dla mnie twoje zdjecia wygladaja jak po duzej kompresji, i to zabardzo nie wyglada, a szkoda, bo wiem ze twoje "dzieci" duzo lepiej wygladaja 1688575[/snapback] Dokladnie, przy takiej fotce produkt sie znacznie lepiej prezentuje, zdjecie jest czyste, ostrzejsze i lepiej doswietlone. http://sklep.gral.pl/~piter/Forum/TWEAK/krociec.JPG Edytowane 7 Października 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Wg mnie bloczek jest troche przereklamowany... Fakt ze nie mialem okazji sie nim bawic ale stwierdzam to po opiniach innych uzytkowników. 1688622[/snapback] ee mozesz konkrety (moga byc w temacie o f2s aby nie smiecic tutaj), nie zglosil sie do mnie nikt kto by stwierdzil ze jest niezadowolony z uzytkowania f2s... wiec gdzie tu przereklamowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Nie mówie o niezadowoleniu klienta (bo chyba takich nie bylo) tylko o tym ze za podobne pieniazki mozna kupic lepszy wydajnosciowo bloczek, do wielu osób nie przemawia twoja konstrukcja. Przereklamowany mialem na mysli ze najwydajniejszy polski... Edytowane 7 Października 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Nie mówie o niezadowoleniu klienta (bo chyba takich nie bylo) tylko o tym ze za podobne pieniazki mozna kupic lepszy wydajnosciowo bloczek, do wielu osób nie przemawia twoja konstrukcja. Przereklamowany mialem na mysli ze najwydajniejszy polski... 1688646[/snapback] hmmm 0o nie przemawia bo nei jest standardowa? :lol: :lol: :lol: wybacz :lol: moze nie przemawiac spoko... ale mnie to smieszy... wybacz - no offence hmmm fakt wiedzialem ze banner wywola podobna reakcje... autor i pomyslodawca przecierpi w piekle odpowiednia ilosc batow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hmmm fakt wiedzialem ze banner wywola podobna reakcje... autor i pomyslodawca przecierpi w piekle odpowiednia ilosc batow ;) 1688656[/snapback] pojdziesz za to do piekla :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 pojdziesz za to do piekla :-P 1688661[/snapback] to nie ja... na szczescie... ja pojde za cos innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 to nie ja... na szczescie... ja pojde za cos innego :D 1688670[/snapback] za zapinki w nowych blokach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 za zapinki w nowych blokach :] 1688672[/snapback] jesli za takie rzeczy by sie chodzilo do piekla... to bym mercem sie po niebie rozbijal ;) slowo beta zrozum ;) gdzie nie liczy sie jak wyglada a jak dziala... (zreszta WC powinno dzialac nie wygladac, ale klienci kreuja rynek) moze dlatego dobrze ze PITer bierze PX'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 jesli za takie rzeczy by sie chodzilo do piekla... to bym mercem sie po niebie rozbijal ;) slowo beta zrozum ;) gdzie nie liczy sie jak wyglada a jak dziala... (zreszta WC powinno dzialac nie wygladac, ale klienci kreuja rynek) moze dlatego dobrze ze PITer bierze PX'a :) 1688690[/snapback] Moze sie myle ale zrozumialem ze bardziej stawiasz na wyglad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Moze sie myle ale zrozumialem ze bardziej stawiasz na wyglad ? 1688708[/snapback] ale ta jakosc z wygladu tez mu nie idzie :P samhain minka :] ktorej tu brak ma jakies znaczenie, i wiem co twoje beta zapinki maja robic, w co drugim poscie o tym piszesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) ale ta jakosc z wygladu tez mu nie idzie :P samhain minka :] ktorej tu brak ma jakies znaczenie, i wiem co twoje beta zapinki maja robic, w co drugim poscie o tym piszesz :P 1688718[/snapback] racja ryba... nie idzie a plynie... jak woda... :) (zapomnialem ze czego Ty nie projektujesz/testujesz/sprzedajesz nie jest dobre ;)) pisze aby nie bylo niedomowien ;) Moze sie myle ale zrozumialem ze bardziej stawiasz na wyglad ? 1688708[/snapback] nie, choc jest wazny... ale wazniejsze jest co innego Edytowane 7 Października 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) ja oceniam to co widze, wiekszosc klientow tez to robi, wiec ostatnie fotki nowych blokow tez nie syca, ja jak juz cos robie to staram sie to robic dobrze :) przynajmniej od jakiegos czasu :P racja ryba... nie idzie a plynie... jak woda... :) (zapomnialem ze czego Ty nie projektujesz/testujesz/sprzedajesz nie jest dobre ;)) ja nigdzie nie pisze ze wszystko moje jest naj, nie wiem z czego ty to wnioskujesz, ale skoro swoj blok opisujesz mianem "najleprzego w polsce" (a raczej tak nie jest) wiec moze jakies samouwielbienie B) Edytowane 7 Października 2005 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja oceniam to co widze, wiekszosc klientow tez to robi, wiec ostatnie fotki nowych blowkw tez nie syca, ja jak juz cos robie to staram sie to robic dobrze :) przynajmniej od jakiegos czasu :P 1688724[/snapback] jak trafia do sprzedazy to zobaczysz ladne fotki... co do robienia dobrze... czas wszystko pokaze... czekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 jak trafia do sprzedazy to zobaczysz ladne fotki... co do robienia dobrze... czas wszystko pokaze... czekam :) 1688727[/snapback] ja wciaz czekam :D bo juz dawno miales dac fotografowi sprzet do zrobienia fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja wciaz czekam :D bo juz dawno miales dac fotografowi sprzet do zrobienia fotek 1688732[/snapback] mowimy o Tobie nie o mnie... z reszta to watek kogo innego chodz na inne podworko jesi chcesz dokanczac ;) eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Ryba, jedno pytanie: Czyje bloki sprzedały się w większej ilości egzemplarzy, TWOJE czy SAMHAINA? I wszystko jasne co do opinii konsumentów. Bloku twojego autorstwa jakoś nie widziałem od dawna w powszechnej sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 OT ryba, pisze się lepSZy a nie lepRZy (ten przymiotnik pochodzi od przysłówka "lepiej" a nie od rzeczownika "Lepper" :P ) ...ozywiście piszę te słowa tylko dlatego, że jestem zaślepionym dumą posiadaczem F2S i chcę się bezpodstawnie wyżyć na "Specjaliście ds. Marketingu" w stajni Pita. B) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Temat zaczął zmierzać w trochę innym kierunku, więc krótko: @Sam - jedno muszę rybie przyznać: zdjęcia masz słabsze od konkurencji (co kiedyś pisałem Ci w mailu) i nie tłumaczą tego ani słaba jakość aparatu ani wersja beta bloczków. Wiem, że ludzie od dłuższego czasu czekają na F2G i F2N i spieszyłeś się z prezentacją, ale zrozum - od fotek zależy BARDZO dużo. spotkalem nawet juz pare osob, co dla nich wynik nie byl wazny w tym tescie, nawet przed jego ukazaniem ludzie zakupili blok odemnie ze wzgledu "na leprzy wyglad, f2s i x2p mi sie nie podoba"W sytuacji, gdy kupujący nie ma możliwości obejrzenia kilku bloków na własne oczy będzie sugerował się zdjęciami. Mnie osobiście Twoje bloki się podobają, ale na fotkach nie wyglądają zbyt ciekawie. A wydajność? Ja składam WC dla ciszy, i tak będę miał chłodniej niż na powietrzu. @PITer - co do porównania Prison - PowerX, dla mnie różnica wydajności tego poziomu jest wogóle nieistotna i dlatego kierowałbym się wyłącznie wyglądem. I tu sprawa jest przesądzona :wink: I jeszcze dwie sprawy - Akasę włożyłbym do środka (jak u _Vip_a i Raptora, mniej by wisiało z tyłu) i zrobił porządek z kablami. Pozatym fajny układzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...