Skocz do zawartości
PITer

Wc By Piter.

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiscie roznice 0.001 C/w przyjol bym jako granice bledu, w rzeczywistosci na procku moze byc juz inaczej...

1688408[/snapback]

spotkalem nawet juz pare osob, co dla nich wynik nie byl wazny w tym tescie, nawet przed jego ukazaniem ludzie zakupili blok odemnie ze wzgledu "na leprzy wyglad, f2s i x2p mi sie nie podoba" slyszalem kilka takich opini o px, ja nic przeciw temu nie mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spotkalem nawet juz pare osob, co dla nich wynik nie byl wazny w tym tescie, nawet przed jego ukazaniem ludzie zakupili blok odemnie ze wzgledu "na leprzy wyglad, f2s i x2p mi sie nie podoba" slyszalem kilka takich opini o px, ja nic przeciw temu nie mam :)

1688498[/snapback]

f2s i x2p nawet nie biore pod uwage, dla mnie wygladaja jak wynalazki typu aparat cyfrowy z TV MANGO.

Kyniek i PX ale wezme PXa ze wzgledu na wyglad, jakosc wykonania i zaufanie do finów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

f2s i x2p nawet nie biore pod uwage, dla mnie wygladaja jak wynalazki typu aparat cyfrowy z TV MANGO.

1688509[/snapback]

znaczy co? nie reklamuje f2s w TV... i jakos nie namawiam kup cos co jest warte 400 za 99 bo teraz super okazja a jak kupisz to dostaniesz wrotki odrzutowe i lewa wycieraczke do BMW...

nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz... wytlumaczysz?

to ze nie chcesz - ok, Twoja wola masz do tego prawo ;) ale wytlumaczenie jakies takie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain juz raz tobie mowilem, dawaj leprze fotki, zeby pokazac jakos produktu, dla mnie twoje zdjecia wygladaja jak po duzej kompresji, i to zabardzo nie wyglada, a szkoda, bo wiem ze twoje "dzieci" duzo lepiej wygladaja

http://rybamcz.boo.pl/parownik/parownik1.jpg

to jest przyklad ze duzo nie trzeba, zeby zrobic leprzej jakosci fotke (biala kartka i dobre oswietlenie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain juz raz tobie mowilem, dawaj leprze fotki, zeby pokazac jakos produktu, dla mnie twoje zdjecia wygladaja jak po duzej kompresji, i to zabardzo nie wyglada, a szkoda, bo wiem ze twoje "dzieci" duzo lepiej wygladaja

1688575[/snapback]

nom i fajny aparat ktorego bylem wlascicielem jeszcze tydzien temu... :mur: :lol:

Mate ma dobre fotki ale ponoc tez z TV MANGO ;)

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy co? nie reklamuje f2s w TV... i jakos nie namawiam kup cos co jest warte 400 za 99 bo teraz super okazja a jak kupisz to dostaniesz wrotki odrzutowe i lewa wycieraczke do BMW...

nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz... wytlumaczysz?

to ze nie chcesz - ok, Twoja wola masz do tego prawo ;) ale wytlumaczenie jakies takie ;P

1688550[/snapback]

Wg mnie bloczek jest troche przereklamowany... Fakt ze nie mialem okazji sie nim bawic ale stwierdzam to po opiniach innych uzytkowników. I jeszcze ten napis na www "najwydajniejszy polski blok wodny!" powiedz sam nie kojazy Ci sie to z TV MARKETEM ? Po co Ci 50 wkretaków jak mozesz miec jeden...

Jak chcesz to moge jednego przetestowac w ciagu kilku dni i porównac z Kraftem64 i PXem.

Wiesz dlaczego wybralem Krafta ?

Zalezalo mi na bloczku, który dobrze by sie trzymal na A64 bez czapki, i tu PX nie ma sobie równych. Dzięki temu ze ma top grubosci 10mm i otwory w nim do mocowania pozwala to na stabilne zamocowanie bloku na golym jadrze bez przechylania sie na boki.

1688575[/snapback]

Dokladnie, przy takiej fotce produkt sie znacznie lepiej prezentuje, zdjecie jest czyste, ostrzejsze i lepiej doswietlone.

http://sklep.gral.pl/~piter/Forum/TWEAK/krociec.JPG

Edytowane przez PITer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie bloczek jest troche przereklamowany... Fakt ze nie mialem okazji sie nim bawic ale stwierdzam to po opiniach innych uzytkowników.

1688622[/snapback]

ee mozesz konkrety (moga byc w temacie o f2s aby nie smiecic tutaj), nie zglosil sie do mnie nikt kto by stwierdzil ze jest niezadowolony z uzytkowania f2s... wiec gdzie tu przereklamowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówie o niezadowoleniu klienta (bo chyba takich nie bylo) tylko o tym ze za podobne pieniazki mozna kupic lepszy wydajnosciowo bloczek, do wielu osób nie przemawia twoja konstrukcja.

Przereklamowany mialem na mysli ze najwydajniejszy polski...

Edytowane przez PITer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówie o niezadowoleniu klienta (bo chyba takich nie bylo) tylko o tym ze za podobne pieniazki mozna kupic lepszy wydajnosciowo bloczek, do wielu osób nie przemawia twoja konstrukcja.

Przereklamowany mialem na mysli ze najwydajniejszy polski...

1688646[/snapback]

hmmm 0o nie przemawia bo nei jest standardowa? :lol: :lol: :lol: wybacz :lol: moze nie przemawiac spoko... ale mnie to smieszy... wybacz - no offence

hmmm fakt wiedzialem ze banner wywola podobna reakcje... autor i pomyslodawca przecierpi w piekle odpowiednia ilosc batow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za zapinki w nowych blokach :]

1688672[/snapback]

jesli za takie rzeczy by sie chodzilo do piekla... to bym mercem sie po niebie rozbijal ;)

slowo beta zrozum ;) gdzie nie liczy sie jak wyglada a jak dziala... (zreszta WC powinno dzialac nie wygladac, ale klienci kreuja rynek) moze dlatego dobrze ze PITer bierze PX'a :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli za takie rzeczy by sie chodzilo do piekla... to bym mercem sie po niebie rozbijal ;)

slowo beta zrozum ;) gdzie nie liczy sie jak wyglada a jak dziala... (zreszta WC powinno dzialac nie wygladac, ale klienci kreuja rynek) moze dlatego dobrze ze PITer bierze PX'a :)

1688690[/snapback]

Moze sie myle ale zrozumialem ze bardziej stawiasz na wyglad ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1688708[/snapback]

ale ta jakosc z wygladu tez mu nie idzie :P

samhain minka :] ktorej tu brak ma jakies znaczenie, i wiem co twoje beta zapinki maja robic, w co drugim poscie o tym piszesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ta jakosc z wygladu tez mu nie idzie :P

samhain minka :] ktorej tu brak ma jakies znaczenie, i wiem co twoje beta zapinki maja robic, w co drugim poscie o tym piszesz :P

1688718[/snapback]

racja ryba... nie idzie a plynie... jak woda... :) (zapomnialem ze czego Ty nie projektujesz/testujesz/sprzedajesz nie jest dobre ;))

pisze aby nie bylo niedomowien ;)

1688708[/snapback]

nie, choc jest wazny... ale wazniejsze jest co innego

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja oceniam to co widze, wiekszosc klientow tez to robi, wiec ostatnie fotki nowych blokow tez nie syca, ja jak juz cos robie to staram sie to robic dobrze :) przynajmniej od jakiegos czasu :P

racja ryba... nie idzie a plynie... jak woda... :) (zapomnialem ze czego Ty nie projektujesz/testujesz/sprzedajesz nie jest dobre ;))

ja nigdzie nie pisze ze wszystko moje jest naj, nie wiem z czego ty to wnioskujesz, ale skoro swoj blok opisujesz mianem "najleprzego w polsce" (a raczej tak nie jest) wiec moze jakies samouwielbienie B)

Edytowane przez ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja oceniam to co widze, wiekszosc klientow tez to robi, wiec ostatnie fotki nowych blowkw tez nie syca, ja jak juz cos robie to staram sie to robic dobrze :) przynajmniej od jakiegos czasu :P

1688724[/snapback]

jak trafia do sprzedazy to zobaczysz ladne fotki...

co do robienia dobrze... czas wszystko pokaze... czekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

ryba, pisze się lepSZy a nie lepRZy (ten przymiotnik pochodzi od przysłówka "lepiej" a nie od rzeczownika "Lepper" :P )

...ozywiście piszę te słowa tylko dlatego, że jestem zaślepionym dumą posiadaczem F2S i chcę się bezpodstawnie wyżyć na "Specjaliście ds. Marketingu" w stajni Pita. B)

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zaczął zmierzać w trochę innym kierunku, więc krótko:

@Sam - jedno muszę rybie przyznać: zdjęcia masz słabsze od konkurencji (co kiedyś pisałem Ci w mailu) i nie tłumaczą tego ani słaba jakość aparatu ani wersja beta bloczków. Wiem, że ludzie od dłuższego czasu czekają na F2G i F2N i spieszyłeś się z prezentacją, ale zrozum - od fotek zależy BARDZO dużo.

spotkalem nawet juz pare osob, co dla nich wynik nie byl wazny w tym tescie, nawet przed jego ukazaniem ludzie zakupili blok odemnie ze wzgledu "na leprzy wyglad, f2s i x2p mi sie nie podoba"

W sytuacji, gdy kupujący nie ma możliwości obejrzenia kilku bloków na własne oczy będzie sugerował się zdjęciami. Mnie osobiście Twoje bloki się podobają, ale na fotkach nie wyglądają zbyt ciekawie. A wydajność? Ja składam WC dla ciszy, i tak będę miał chłodniej niż na powietrzu.

@PITer - co do porównania Prison - PowerX, dla mnie różnica wydajności tego poziomu jest wogóle nieistotna i dlatego kierowałbym się wyłącznie wyglądem. I tu sprawa jest przesądzona :wink:

I jeszcze dwie sprawy - Akasę włożyłbym do środka (jak u _Vip_a i Raptora, mniej by wisiało z tyłu) i zrobił porządek z kablami. Pozatym fajny układzik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi