M@NI@K Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam zamiar kupic tagi lcd nie wiem do czego mi on moze posluzyc czy bedzie wyswietlal temperature i inne parametry np w winampie dana piosenke i czy da go sie podpiac pod LPT ??? To ten osobnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam zamiar kupic tagi lcd nie wiem do czego mi on moze posluzyc czy bedzie wyswietlal temperature i inne parametry np w winampie dana piosenke i czy da go sie podpiac pod LPT ??? 1681344[/snapback]tagi?? :blink: kupujesz najpierw jakas rzecz a poznije sie zastanawiasz po co ci ona? wystarczy poszukac i znajdziesz napewno odpowiedz na swoje pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Potwierdzam, jest masa topicow na forum o lcd, a wiec SZUKAJ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...