grzmot Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Szukam sobie nowego monitora, i znalazłem takie cudo. A tam piszą tak: Szybki czas reakcji Zaledwie 25 ms. Dzięki temu obraz ruchu na ekranie jest zawsze wyraźny i czysty, bez najmniejszych smug i zakłóceń, nawet gdy cieszysz się najbardziej dynamicznym filmem czy grą video I jak teraz im wierzyć w opisy pozostałych parametrów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Najlepiej jest sie dowiadywac z samych danych technicznych u producenta wtedy nie powinni cie oszukac. Tak samo jest z paletami barw. Niektore monitory maja 14,2 mln na rzecz czasu reakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ach, wszystko pięknie, ale to jest właśnie strona producenta - i dlatego ten komentarz - wszystko bez smużenia, tak mi się nie podoba. Bo że np. w komputroniku mylą parametry, to jest normalne :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Odpowiedni Topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 25 to duzo.... w sobote kupowalem samsunga z 8ms reakci... ale tez strasznie lipny i smuga za mysza zostawala przez chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 1681815[/snapback]Niezupełnie, ja nie szukam porady, ja tylko chciałem zwrócić uwagę na zabawny opis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A ja chcialbym zwrocic uwage na to, ze 25ms moze byc znacznie lepsze od 8ms. Dlaczego ? Jesli tylko te 25ms beda we wszystkich przejsciach kolorow, to by bylo naprawde super, niestety realnie zazwyczaj czas reakcji dochodzi do 50 lub wiecej i jest bardzo niestaly. A wiec 8ms to moze byc przy jakims najlepszym przejsciu dla tego monitora, a w pozostalych przejsciach moze byc fatalnie. Ale mysle, ze ta stalosc przejsc nie tyczy sie tego LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...