kacha Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 plyta OCTEK RHINO KT333-ASE + NVIDIA GeForce FX 550, procesor AMD Athlon XP 2000+, system XP pro dopiero po formacie, czysciutko i cos nie dziala - podejrzewam ze grafika nie chce z ta plyta pracowac, czy to mozliwe? objawy sa takie, ze raz sie resetuje w trakcie pracy, raz pada obraz, raz gra sie nie chce zainstalowac (wtedy wywala komunikat ze dll do grafiki not found), poza tym po resecie szuka nowych urzadzen, ktorych de facto nie podlaczam. No, z grubsza tak to wyglada. Jaka plyte do takiej karty dokupic? co jeszcze sprawdzic? stery instalowalam dzis nowe, sciagniete z neta, ale moze ktos da mi jakies linki na cos innego Pamiec sprawdzalam memsetem, jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Zainstaluj porzadne sterowniki do plyty wraz z urzadzeniami, ktore windows sam chce zainstalowac. Pewnie cos z portem AGP masz niepoinstalowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Zainstaluj porzadne sterowniki do plyty wraz z urzadzeniami, ktore windows sam chce zainstalowac. Pewnie cos z portem AGP masz niepoinstalowane. 1682227[/snapback] instalowalam ForceWare 78.01 ale to sie nadaje tylko do GeForca 6500 a u mnie jest 5500 :mur: (tzn nie u mnie dokladnie, tylko na kompie, ktory stawiam) poradzcie co z tym zrobic, brakuje mi juz pomyslow.... Przy instalowaniu gry, wywala komunikat, ze DLL graphics not found czy jakos tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Czytaj uwazniej - halo ! Nie pisalem o sterownikach do karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Czytaj uwazniej - halo ! Nie pisalem o sterownikach do karty. 1682859[/snapback] sorki, jesli chodzi o plyte to instalowalam VIA Hyperion 4 in 1 drivers ze strony http://www.viaarena.com/default.aspx?PageI...ID=1&CatID=1070 Czy to sa "porzadne" stery;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...