wilczek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Co może sie stać jeżeli wsadze kieszeń z HDD jak komp pracuje ? POdobno może paść dysk, to prawda :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Co może sie stać jeżeli wsadze kieszeń z HDD jak komp pracuje ? POdobno może paść dysk, to prawda :?: Raczej nie powinno się dysku wyjmowac, możesz potracić wszystkie dane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Heh, kto ci takich bzdur nagadał. Stanie się absolutnie nic. (zakładając, że kieszeń będzie w 100% sprawna). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Heh, kto ci takich bzdur nagadał. Stanie się absolutnie nic. (zakładając, że kieszeń będzie w 100% sprawna). Ja straciłem wszystko. Może miałem pecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Czyli można czy nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Czyli można czy nie :?:I tak i nie. A co ty chcesz zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Nie mówię tutaj o danych, bo pytanie było, czy dysk może paść. Bez utraty nie zapisanych danych da się wyciągać dyski na niektórych raidach (hpt). Dysk może paść tylko i wyłącznie jak sie pod extremalnie krzywym kątem wyciągnie wtyczkę od zasilania - tak żeby zrobic zwarcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Nie mówię tutaj o danych, bo pytanie było, czy dysk może paść. Bez utraty nie zapisanych danych da się wyciągać dyski na niektórych raidach (hpt). Dysk może paść tylko i wyłącznie jak sie pod extremalnie krzywym kątem wyciągnie wtyczkę od zasilania - tak żeby zrobic zwarcie. Chyba że tak. W takim razie sorry nie doczytałem do konca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 to może ja se odpuszcze :wink: dla tych kilku chwil zamykania i uruchamiania szkoda stracić tyle mp3 i filmików :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Ja wyciągałem (i wkładałem) pare razy i nie padł co prawda później i tak go wymieniłem bo jak mi spadł z biurka to sie... ekhm... ale był na gwrancji ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 kumplowi tylko padl zasilacz i plyta ale tak to nic wiecej :) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 łaaaał ja to robłem wiele razy ale jakoś się nic nie stało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 :D Ja też robiłem tak wiele razy. Do czasu ... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Co może sie stać jeżeli wsadze kieszeń z HDD jak komp pracuje ? POdobno może paść dysk, to prawda :?: Nic sie nie stanie... Zreszta znajomy zrobil hotswap`a i hotsapre na zwyklej kieszenie.. tyle ze pdo linem.. hdparmem wylacza sie dostep do dysku, odcina dojscie systemu i normalnie wyciaga... problem jest jeszcez podnoszeniem dyzku.. po trzeba zresetowac cala szyne na ktorej to siedzi... ale przy devfs`ie to wychodzi... tyle ze nowe kernele maja jakis dziwny sterownik ide i nie dzial to (nowe w sensie seri 2.4) bo na 2.2.20 to spox dzial.. teraz maja byc proby na 2.5.6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 http//c:/windows/pulpit/xxx pogielo Ciebie czy jak :?: :lol: a moze Sobie posty nabijasz - znam lepsze sposoby :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 nie o to chodzi nie umiem wklejac obrazków i chciałem sie na starym poscie nauczyc /? moze ty mi powiesz jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 musisz umiescic obrazek na jakims serwerze i dac do niego sciezke miedzy albo jak znajdzeisz jakis gotowy to wkleic sciezke np http://www.wjasp.com.tw/upload/a0000010/en..._US/prd_396.jpg a po wklejeniu A TAK POZA TYM DO TESTOW JEST FORUM TESTOWE PS zmienilem zdjecie zeby ktos sie nie czepial ze nie na temat - to jest kieszen Lian-Li RH-292 - IMHO zajebista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...