JaMała Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Siedziałam przy kompie w szkole i w pewnym momencie wszystko zniknęło z ekranu(był cały czarny). Myślałam że to wygaszacz więc poruszyłam myszką ale na to nie reagował komputer więc spróbowałam wyłączyć komputer metodą dłuższego potrzymania przycisku Power niestety usłyszałam odgłos tak jakby coś wybuchło. Taki sam jak czasami przepali sie żarówka... Nie wiem co sie stało i czy to moja wina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ne, poprostu nadszedl czas ktoregos podzespolu (lub calosci) tego kompa... zarowki tez tak maja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Nie twoja wina [;. A tak pozatym najprawdopodobniej poszedł zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Nie wiem co poszło ale się przestraszyłam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) I co ? Będziesz musiała kupować nowy ? ;) Edytowane 3 Października 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 @Paluszek JaMała to jest Kobieta [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Właśnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...