Skocz do zawartości
GumowyJohn

Jak Myślicie Kiedy Seria "szóstek" Stanieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Zmiany cen będą, nie da sie tego zahamować. Nawet jeśli dystrybutorzy przyblokują cenami sprzedaż nowych kart, żeby pozbyć się starszych tańsze karty pojawią się na allegro. Niestety konkurencja wśród kart na AGP nie wzrośnie i ceny nie będą szybko spadały tak więc Gumowy Johnie nie ma dobrych rokowań :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli cennik Radeonów X1k ma się przedstawiać tak jak jest to przewidywane to możemy spodziewać się zdecydowanych obniżek...

1685846[/snapback]

Śśśjasne, juz to widze jak u nas X1800XT kosztuje 1700pln :D

Te ceny pozna pomnozyc o wspolczynnik 1,3 minimum.

Czyli zapowiadana cena X1800XT to bedzie cos w okolicach 2300-2400, a cena X1300Pro jakies 550pln na starcie (150 baksow w USA).

Wtedy GT bedzie odpowiednikiem dla tego ostatniego i sprawa bedzie wyjasniona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<_<  a  ja własnie uzbierałem 1040zł  i sam nie wiem co tu zrobic...do leadteka  6800GT  brakuje mi jakies niecałe 200zł  .Doradzce prosze czekac czy stanieja  bo jak nie to biore leadtek 6800(non gt)  wersja 256mb :?

1686393[/snapback]

Nie wiem jaka masz plyte ale jak pci-e to bierz to http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=1677 :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety mam na agp  :cry:  a oan na agp kosztuje 1200zł 

ze tez takiego pecha trza miec  :cry:

1687559[/snapback]

IMHO nie ma sensu wydawac tyle kasy na karte agpx8...Nie wiem jaka masz reszte sprzetu ale jak masz 1k to moze pomysl o przesiadce na pci-e :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi