GumowyJohn Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zauważyłem że ceny kart graficznych z serjii gf6xxx trzymają się już przez długi okres czasu dlatego pewne jest że w krótce stanieją (chodzi mi przede wszystkim o GF6800-kupić zamierzam) waszym zadaniem będzie podyskutować-KiEDY? :):? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Prawdopodobnie jak wyjdą nowe radki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) jesli ceny x1300 beda takie jak zapowiadją to napewno 6600 stanieje Edytowane 3 Października 2005 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delwin Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 W paru sklepach (Komsad, sirius) pojawiły się Winfasty 6800 GT na PCI za mniej niż 900 złotych - pierwsze skutki nowej serii Ati :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Jeżeli cennik Radeonów X1k ma się przedstawiać tak jak jest to przewidywane to możemy spodziewać się zdecydowanych obniżek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Zmiany cen będą, nie da sie tego zahamować. Nawet jeśli dystrybutorzy przyblokują cenami sprzedaż nowych kart, żeby pozbyć się starszych tańsze karty pojawią się na allegro. Niestety konkurencja wśród kart na AGP nie wzrośnie i ceny nie będą szybko spadały tak więc Gumowy Johnie nie ma dobrych rokowań :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Jeżeli cennik Radeonów X1k ma się przedstawiać tak jak jest to przewidywane to możemy spodziewać się zdecydowanych obniżek... 1685846[/snapback] Śśśjasne, juz to widze jak u nas X1800XT kosztuje 1700pln :D Te ceny pozna pomnozyc o wspolczynnik 1,3 minimum. Czyli zapowiadana cena X1800XT to bedzie cos w okolicach 2300-2400, a cena X1300Pro jakies 550pln na starcie (150 baksow w USA). Wtedy GT bedzie odpowiednikiem dla tego ostatniego i sprawa bedzie wyjasniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 900 zł za 6800 GT... ? duuuuzo... ja za swoja dalem rownowartosc 500 zł, tyle ze bez gwarancji, ale co tam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hribsatan Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 <_< a ja własnie uzbierałem 1040zł i sam nie wiem co tu zrobic...do leadteka 6800GT brakuje mi jakies niecałe 200zł .Doradzce prosze czekac czy stanieja bo jak nie to biore leadtek 6800(non gt) wersja 256mb :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a nie myslales o 6800 @ 16/6 za 7,5 balona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hribsatan Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a skad taka niezła cena powiedz gdzie takie sprzedaja :) ale wchodzi tylko wersja z 256mb......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66727192 wersja co prawda 128MB, ale czsy jest sens tyle doplacac to mi sie nie wydaje. :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 <_< a ja własnie uzbierałem 1040zł i sam nie wiem co tu zrobic...do leadteka 6800GT brakuje mi jakies niecałe 200zł .Doradzce prosze czekac czy stanieja bo jak nie to biore leadtek 6800(non gt) wersja 256mb :? 1686393[/snapback] Nie wiem jaka masz plyte ale jak pci-e to bierz to http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=1677 :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 loool juz sie balem ze ten ecs w adresie to znaczy ze teraz ecs bedzie robil geforca ;P lool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 loool juz sie balem ze ten ecs w adresie to znaczy ze teraz ecs bedzie robil geforca ;P lool 1686756[/snapback] Lepiej się bój o swoje oczy/umiejetność czytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hribsatan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 niestety mam na agp :cry: a oan na agp kosztuje 1200zł ze tez takiego pecha trza miec :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 niestety mam na agp :cry: a oan na agp kosztuje 1200zł ze tez takiego pecha trza miec :cry: 1687559[/snapback] IMHO nie ma sensu wydawac tyle kasy na karte agpx8...Nie wiem jaka masz reszte sprzetu ale jak masz 1k to moze pomysl o przesiadce na pci-e :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 niby to czemu? moim zdaniem jest sens i to spory.. jak komus nie potrzebne A64 to niech siedzi z dobra grafa na SocketA/754. Pozatym sa plyty na S939 z AGP... nie sa to moze demony O/c ale dadza rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Offtop.Po ile teraz chodzą 6800 (non LE) modowalne na 16/6 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 750-800zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 jest sens na agp.. przesiadł byś się z np. bartona @ 2500mhz na a64 2700mhz ? za mała różnica (nie mhz, bo tej niemal nie widać, ale wydajności) żeby zmieniać platformę i niemało dopłacać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...