dade Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 tak jak w temacie prosze o porade bo mam kupic laptopa dla dyrcia finansowego malej firmy mam na to okolo 5000 brutto Powiedzcie z jakiej firmy najlepiej kupic ktora marka jest bardziej biznesowa chodzi mi glownie o toshiba hp i FS Nie mam zgody na asusa acera i tym podobne dzieki z gory dade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 JEST taki ladny przyklejony temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUMMER Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 sproboj rozejrzec sie za hp nc6120 albo toshiba z serii tecra (A2, A3, A4). do 5k zł to chyba najlepsze rozwiazanie. ps. na drugi raz lepiej opisuj temat, bo nie wiele z tego wynika. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 chodzilo mi glownie o awaryjnosc i o marke tzn ktora z wymienionych cieszy sie najlepsza renoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...