JaMała Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ... no właśnie potrzebuję tych dwuch środowisk a nie bardzo mogę je znaleźć. Szukam nowych wersji. Jak ktoś zna gdzie mogę je znaleźć to niech napisze linka do stronki najlepiej polskiej chociaż niekoniecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Że chcesz ściągnąć programy czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 eOsioł, kazy, BearShare'y i inne.....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 www.borland.com? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Tak chcę ściągnąć oba programy. Szukam takiej stronki aby można było łatwo to ściągnąć bo ze strony borlanda to nie bardzo to idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 http://www.filemirrors.com/search.src?type...and&action=Find Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...