Alieno666 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem kartę A7V333 i żałuje, że wcześniej nie poczytałem wypowiedzi na jej temat, przy zakupie kierowałem się znaną Marką. Jest to ver. z biosem 1.04. Lecz miała zmieniony BIOS na 1011, przystąpiłem do zabawy, która na ogół sprawia mi dużo przyjemności, ale nie tym razem już na samym początku miałem problemy z osiągnięciem wartości procka 1800 taki właśnie mam na 0,13m. Uporał się z tym nowy BIOS 1015, zainstalowałem wina xp, wszystko jest ok, ale jest jeden problem nie chodzi mi gra Mafia. K.g to mizerna GF 2 MX 32mb no name, ale z tą grą akurat sobie radziła. Wiec chciałem zapytał czy jakiś szczęśliwy posiadacz asusa ma jakieś problemy z grami np. z mafią. BIG ThX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja w Mafie gralem bardzo duzo i nie bylo zadnych problemow (w kazdym razie nie z plyta glowna). Moze potrzebujesz servis pack albo pozmieniac ustawienia w setup'ie gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 4in1 raczej zainstalowales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Jakie masz pamiątki, bo u mnie Kingstony cos nawalają. Aha, BIOSu nie miałeś 1.04, to jest wersja płyty. Ja miałem BIOS 1012. Jaki masz proc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Co do procka - to chyba właśnie po to są nowe BIOSy, prawda? Między innymi dodają obsługę nowych modeli, jak Twój T-bred. A jak chodzi o Mafię, to nie sądzę, żeby było to spowodowane płytą. Sprawdź stery, np. 4in1, albo może zainstaluj SP1 do WinXP... W każdym razie u mnie Mafia chodziła bez żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ... sork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ja mam tą pł.główną i jak narazie chodzi odjadowo !!! i nie mam znią żadnych problemów i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdik Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 wlasnie a propo gry mafia mam win98 chodzi mi niezle ale czasem sie przytnie czego to zasluga nie wiem hmmm moze mafia lepiej chodzi na xp ale ja mam problem nie umie zainstalowac sdi pod xp poxzdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem kartę A7V333 i żałuje, że wcześniej nie poczytałem wypowiedzi na jej temat, przy zakupie kierowałem się znaną Marką. Jest to ver. z biosem 1.04. Lecz miała zmieniony BIOS na 1011, przystąpiłem do zabawy, która na ogół sprawia mi dużo przyjemności, ale nie tym razem już na samym początku miałem problemy z osiągnięciem wartości procka 1800 taki właśnie mam na 0,13m. Uporał się z tym nowy BIOS 1015, zainstalowałem wina xp, wszystko jest ok, ale jest jeden problem nie chodzi mi gra Mafia. K.g to mizerna GF 2 MX 32mb no name, ale z tą grą akurat sobie radziła. Wiec chciałem zapytał czy jakiś szczęśliwy posiadacz asusa ma jakieś problemy z grami np. z mafią. BIG ThX fajna masz karte !!! . Pozatym o tym czy gra sie odpala nie decyduje plyta glowna. Jak mozesz to mi powiedz czy masz jeszcze jakies problemy poza tym ze nie chodzi ci mafia , bo jezeli chodzi o gre , to zaisntaluj sobie SP1 albo inne stery , pozatym 4in1 najnowsze , no i poszukaj jakis patchow to tej gry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...