Skocz do zawartości
bartuncio

Scroll W Acer?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Acerka 4102 WLMI...

W sumie przyzwyczilem sie juz do korzystania z touchpada (przesiadka ze stacjonarnego).Mam tylko jeden problem - to bydle dziala tylko z Microsoftowymi aplikacjami.Niestety ja uzywam Mozilli...I scroll nie dziala...Ani ten kwadrat miedzy przyciskami, ani ten z boku touchpada.

Czy ktos ma pomysl jak zmusic scroll do dzialania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Acerka 4102 WLMI...

W sumie przyzwyczilem sie juz do korzystania z touchpada (przesiadka ze stacjonarnego).Mam tylko jeden problem - to bydle dziala tylko z Microsoftowymi aplikacjami.Niestety ja uzywam Mozilli...I scroll nie dziala...Ani ten kwadrat miedzy przyciskami, ani ten z boku touchpada.

Czy ktos ma pomysl jak zmusic scroll do dzialania?

1681979[/snapback]

ściągnij sobie najnowsze stery ze strony synaptica. tylko pamiętaj żeby otworzyć stronkę z internet explorera ( u mnie w operze nie pokazywało linków do download'u).

dopiero po tym u mnie zaczęło działać bo tak to w ogóle kaszana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ściągnij sobie najnowsze stery ze strony synaptica. tylko pamiętaj żeby otworzyć stronkę z internet explorera ( u mnie w operze nie pokazywało linków do download'u).

dopiero po tym u mnie zaczęło działać bo tak to w ogóle kaszana.

1682460[/snapback]

No prosze :) dziala :)

Wielkie dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi