frota Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam Jaki cooler moglibyście polecić pod socket 462/A?? Mój procek to Athlon XP 2000+, który działa przy nominalnych ustawieniach. Chodzi mi o coś cichego i wydajnego. Moge przeznaczyć do 80zł. Zastanawiam się nad ARCTIC COOLING Copper Lite. Co o nim sądzicie?? http://www.cooling.pl/product_info.php?cPath=103_78_79&products_id=776' target='_blank'> pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 ja mam semprona 2200 kupuje w najblizszym czasie tthermaltake silentboost ma dobre opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 TT SilentBoost ok, ale jeśli chcesz coś bardziej uniwersalnego, to polecam coś od Pentagrama. Weź najdroższy model, na jaki Cię stać (to a propos Penta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 kazdy cooler z wentylatorem 2500 obr/min ochlodzi ci twoj procek. jesli myslisz o OC to nawet ten TT ci nie pomoze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 najwazniejszy jest radiator, im wiekszy tym lepszy, wtedy wiatraknie ma zadnego znaczenia, byle byl jakis i dawal minimalny obieg powietrza przyklad moj cooler: obroty 1000rpm temp w stresie 37C, obroty 5500 temp 36C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...