pawelko88 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Chcemy z kolegami zrobić nastupjącą sieć: 4 komputery (2 komputery po jednej stronie drogi i 2 po drugiej). Komputery obok siebie bedą połączone kablem i żeby te 2 sieci połączyc w jedną chcemy puścić radiówke. Co musimy zakupić, co bedzie potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qret Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) ja bym kupil router bezprzewodowy (ok 400zl), i 4 karty wireless (ok 150zl jedna). to bylo by chyba najwygodniejsze polaczenie. jesli chcesz dzielic neo, to najlepiej kupic router od razu z modemem adsl ja mam US Robotics USR999106 i sprawuje sie bardzo dobrze :) jesli chodzi o karty, to moge ci polecic US Robotics Wireless USB Stick Adapter w polaczeniu z tym routerem dziala bez zadnych problemow :) pozdrawiam :) Edytowane 19 Października 2005 przez qret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...