luk1985 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 obecnie mam płyte MSI 845PE Max/Neo (MS-6580) i przymierzam sie do kupna takiej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66521862 ewentualnie tej, ale chyba nie jest lepsza http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66287191 pytanie czy ruszy na niej moj proc z tego co szukalem na asusie powinno byc dobrze, tylko nie wiem czy ma tryb asynchroniczny bo pamieci mam kingstom 2x256 Mb 400 MHz i szkoda by chodzily na 266 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Takie głupie pytanie. Po co wymieniasz siekierke na kijek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Takie głupie pytanie. Po co wymieniasz siekierke na kijek? 1682361[/snapback] czyli ten asus jest gorszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) a tak plyta?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65792084 mogłby mi ktos uporzadkowac poszczegolne chipsety od najlepszego do najgorszego?? 875P 865PE 865G 865GV 848P 845PE 845GE 845GV tak to wyglada mam racje?? opuscilem jakies?? Edytowane 7 Października 2005 przez luk1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Po 1 po co ci taka plyta do celka 1,7 ?? To co masz w zupelnosci ci wystarczy. Ten asus to tragedia a nie plyta !! Mialem i nie polecam !!!!!!! ----------------------------- A jak ci tak bardzo zalezy to kup jakas is7 nawet okrojona i tyle. Edytowane 7 Października 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) ten susu jest lepszy od mojej plyty ma chociazby obsluge pamieci ddr 400, fsb 800 sieciowke, i co dla mnie wazne zmienny stosunek fsb do ddr, ale chyba na nim moj celeron nie ruszy ewentualnie ten http://www.asus.com/products4.aspx?modelme...1=3&l2=12&l3=36 albo ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67708220 Edytowane 12 Października 2005 przez luk1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Słuchaj miałem Asusa P4PE-X/SE na 845PE na pudełeczku ładnie pisało FSB 800 obsługa HT i takie tam. Latała sobie ta płyta najpierw z celeronem 1,7 potem 2,0 nastepnie przyszedł czas na P4 2,4 (133 FSB) i wszystko było good. W momencie kiedy kupiłem P4 2,6 HT jedna wielka lipa !! HT niby działało ale z magistralą 200 ta płyta nie mogła sobie poradzić. Ciągłe zwisy... no porostu paranoja !! Sytuacja generalnie zmusiła mnie do wymiany płyty :] Nie kupuj nic poniżej 865 inaczej ta zamiana nic Ci nie da !! Takie moje zdanie. Edit---------------------------------------------------- A jeszcze co do Celerona i tej płyty to miała tak debilne dzielniki że niby obsługiwała pamięć 200 ale przy procku ustawionym na 100 (fsb) nie dało rady puścić pamięci wyżej niż na 160 czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam. Edytowane 12 Października 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 rozumiemiem Ht jest do niczxego ale mi narazie HT nie grozi, a co do dzielnikow to z tego co piszesz zadna rewelka, szukalem dokladnie i zdecydowana wiekszosc asusow pociagnie celerona 1,7 i ma wlasnie te dzielniki a w specyfikacjach inntch producentow jakos tego nie moge zabardzo znalesc...jeden ecs mial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) rozumiemiem Ht jest do niczxego ale mi narazie HT nie grozi, a co do dzielnikow to z tego co piszesz zadna rewelka, szukalem dokladnie i zdecydowana wiekszosc asusow pociagnie celerona 1,7 i ma wlasnie te dzielniki a w specyfikacjach inntch producentow jakos tego nie moge zabardzo znalesc...jeden ecs mial :) 1696431[/snapback] ht jest do niczego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: widac że nigdy nie miałes kompa (proca) z ht :rolleyes: Edytowane 15 Października 2005 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ht jest do niczego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: widac że nigdy nie miałes kompa (proca) z ht :rolleyes: 1701036[/snapback] chodzi mi o ta plyte z HT a nie proce z ta funkcja, widac nigdy nie miales tej plyty i proca z HT :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 jezeli zalezy tobie na grach to kup sobie lepiej nowy komputer bo z tym procem daleko nie zajedziesz.. to bedzie waskie gardlo w pozniejszym czasie.. a jezeli ten kopmp ma byc uzywany do starszych gier lub neta to zmiana plyty jest w tym wypadku nieuzasadniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jaką masz teraz płytę?? Może byś sobie chociaż zainwestował w Celka D?? Chyba na allegro nawet od 200zł można ładnego 320 dostać... A prescott to już jakoś pójdzie.. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...