leo10 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam! Mam neta z kablówki 128/128, problem polega na tym, że muł może pracować tylko średnio 30 min, potem tracę łączność - "błąd krtytyczny przy podłączeniu, upewnij się, że masz połączenie z internetem". Wszystko wraca do normy jak naprawiam połaczenie sieciowe, ale za jakiś czas mam ten problem ponownie i tak w koło. Czy to coś u mnie szwankuje, czy jest to tylko wina łącza? Chcę dodać, że podczas grania w americas army mam stale wysokie pingi, tylko w godzinach nocnych i nad ranem mogę normalnie grać. Co jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papux Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Prawdopodobnie masz stare sterowniki modemu.Taki błąd może być spowodowany chwilowym brakiem synchronizacji lini czyli pospolicie zwanym lagiem.J w tym czasie sterownik nie radzi z tym sobie.Jeżeli masz stery z orginalnej płyty to mogą one być już przestarzałe. Sciągnij nowe stery i zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...