MiG Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam! Mam 1500zł na monitor LCD. Chcę kupić monitor 17 lub 19 cali, ale w tej cenie nie kupię chyba dobrej 19 więc pozostanę przy 17. Na początku typowałem iiyama ProLite E430S-S3 ale podobno pixele wypadają szybko w tych monitorach. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 SAMSUNG 173P+ LG 1740P Są na forum topiki o tych monitorach poczytaj sobie i zdecydujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A jak z jakością? Do tej pory miałem CD-romy obu tych firm i każdy z nich dokłądnie po upływie gwarancji wymiękał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Są na forum topiki o tych monitorach poczytaj sobie i zdecydujesz. 1682382[/snapback] Samsung 173P+ LG 1740P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam! Mam 1500zł na monitor LCD. Chcę kupić monitor 17 lub 19 cali, ale w tej cenie nie kupię chyba dobrej 19 więc pozostanę przy 17. Na początku typowałem iiyama ProLite E430S-S3 ale podobno pixele wypadają szybko w tych monitorach. Bardzo proszę o pomoc. 1682358[/snapback] Za jakieś sto kilkadziesiąt zł więcej jest doskonała 19" bellinea (tylko może się niepodobać z wyglądu) http://sklep.benchmark.pl/pelny_20796.html - może gdzieś znajdziesz taniej, ja te ok. 10% więcej niż zakładana przez Ciebie kwota bym dołożył bo warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Czy to nie jest nowsza wersja 101920B http://sklep.benchmark.pl/pelny_14080.html ? Tamten miał matrycę PVA i był trochę wolniejszy - 25ms, no imiał dobre opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...