punek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Witam Pamiętam że na forum widziałem kiedyś że to było napisane. Ale nie mogłem tego znaleźć przez opcję szukaj :cry: . Mianowicie jak zainstaluje Win XP to komp nie chce mi się wyłączyć. Dochcodzi do momentu Można teraz bezpiecznie wyłączyć komputer. Wiecie może co zrobić żeby się to nie pojawiało? Za zainteresowanie i odpowiedzi z góry dzięki. Pozdrawaim Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Może tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=13553&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 panel sterownania, opcje zasilania zakladka APM, zaznaczyc "włącz obsluge zaawansowanego zarzadzania energia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dziękówa!!!!!!!! Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...