MaroniS Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Mam następujący problem. Posiadam laptopa ( nic z rewelacji celeron 1.1 ) ktory ma wbudowany mikrofon i niestety nie mam pojecia jak go włączyć, ponieważ po podłączeniu zwykłego mikrofonu do wejścia In działa nagrywanie bez problemów a na samym mikr. wbudowanym w lapa nie chce :/ Spotkał się ktoś z was z takim czymś ? Z góry dziękuje za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek O. Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Czesc! Sprobuj w: Panel sterowania-->Dzwieki i urzadzenia audio-->Zakladka "Glos"-->Nagrywanie glosu-->Glosnosc Tam zaznacz mikrofon i zwieksz jego glosnosc. Wlacz mikrofon i zwieksz jego glosnosc rowniez w standardowej zmianie glosnosci. Moze pomoze :) Milego dnia, Slawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroniS Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Czesc! Sprobuj w: Panel sterowania-->Dzwieki i urzadzenia audio-->Zakladka "Glos"-->Nagrywanie glosu-->Glosnosc Tam zaznacz mikrofon i zwieksz jego glosnosc. Wlacz mikrofon i zwieksz jego glosnosc rowniez w standardowej zmianie glosnosci. Moze pomoze :) Milego dnia, Slawek 1683818[/snapback] No wlasnie oto chodzi ze jak podlcze zwykly mikrofon to tak dziala a z tego wbudowanego nie i nie wiem co jest grane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...